Audi A6 C5 vélemények?
Fentartani? Sokkak drágább. Az Audi alkatrész árak nem lettek olcsóbbak, azért, mert öregedtek. Csak több alkatrész kell.
Ha benzinest akarsz, akkor inkább a 2,8- ast ajánlanám. 2,4sokst eszik, cserébe nem megy.
A 2,8- legalább húz is kicsit.
Multitronicot kerüld!
Az 1.8T normális közlekedéshez elég és fogyasztásban is jobb, mint a V6-osok. Ha már V6 és nagy fogyasztás ( a V6-ok a C4ben sem voltak túlzottan takarékos motorok) akkor inkább valami nagyobbat néznék. 2.7T vagy 4.2?
Egy 131 lovas PD fogyasztásban viszont verhetetlen.
Városban az 1.8T is simán bekér 10 litert (vegyes átlagban 9,6), nem hogy a V6. A 2.4 vegyes átlaga 10,5 liter, a 2.8 és a 3.0 11,7liter, a 2,7T-é 12,7 a 4.2 meg 14,5 :D :D
Igazából az 1.8Tnél csak a 2,7T és a 4.2 megy annyival jobban, hogy megérjen bármennyi felárat is, a többiért szerintem felesleges pénzt adni.
Az a baj a 4,2- vel, h 14,5L- el csak nagyon óvatos használat mellett megy el.
Valóban nem rossz az 1,8, de a 4,2 csak akkor játsszon, h nemnokoz gondot tankolni. Nekem volt ilyen.
Az a 14,5az alsó hangon is 20L, h mész is vele, nem csak megyegetsz. A 2,8- al 10-15- el el lehet járni, 10 h óvatosan, 15, h mész is vele. Ilyenem is volt C5- ben.
"Olyan 800-850eft körül gondolkodok azok talán nincsenek annyira megnyuzva."
Szerintem inkább felejtsd el a projectet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!