Ki foglalkozik Simson blokk felújítással?
Figyelt kérdés
Szóval megvesz egy blokkot olcsón, lerobbanva, és felújítja, majd eladja jó áron. Megéri? Lehet vele profitálni egy keveset? Van rá vevő?2017. okt. 29. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nem túl nagy biznisz lehet. Egy simsonblokk alapos és tissztességes felújítása nem gyagyi alktrészekkel 35-40e Ft-ba kényelmesen benne van(munkadíj nélkül)Még ha mondjuk 10-15e Ft-ért veszel egy pajtaszökevény blokkot akkor is már 50 ft körül vagy + a rádolgozott időd.Miennyiért adnád akkor? :-)
2/7 anonim válasza:
Ebben én sem látok üzletet.
A Simson tulajdonosok nem vesznek drágán teljes blokkot, legfeljebb a jó minőségű alkatrészeket.
Simsonokból meglepően sok maradt - ami azt is bizonyítja, hogy nem véletlenül volt fénykorában a legjobb motorok egyike - ez neked azért nem jó, mert egy teljes blokk, nem számít rendkívül ritka darabnak, még felújítva sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor Ti hogyan, és mibe üzletelnétek, ami megéri, és ami a motorokhoz közel áll.
2017. okt. 29. 18:15
4/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy teljesen, minden apró darabjáig felújítani, hanem megveszek egyet olcsón, majd cserélek rajta szimeringet, berugótengelyt, berugókart, váltótengelyt mondjuk.
2017. okt. 30. 08:16
5/7 anonim válasza:
Az a baj a "felújítottként" hírdetett blokkok java része pontosan ilyen,épp ezért a kiskutyának nem kell,pláne vicckategóriás árban.Aki ért hozzá,az saját magának rendbe tesz egy fellelt 10-15e Ft-os blokkot.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor Te/Ti mibe gondolkodnátok, ami a motorokhoz kapcsolódik?
2017. okt. 31. 06:59
7/7 anonim válasza:
Bontásból talán lehet egy picit profitálni,bár megélni nem fox belőle,és sajnos idő mire egyáltalán visszajön a pénzed+a haszon.Ha van időd,tárolóhelyed és szeretsz szerelgetni akkor talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!