Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért úgy tanítják az autósisk...

Miért úgy tanítják az autósiskolában, hogy kinyomott kuplunggal kell kanyarodni, körforgalomban kanyarodni?

Figyelt kérdés

1 het van a vizsgaig es most szoltak, hogy nem jo ahogy az oktato oktat. Nem szabad kinyomott kuplungal kanyart bevenni, holott mi ugy csinaljuk. Miert igy tanitjak? Szandekosan, hogy megbukjak?

Ha az oktato elvileg szakvizsgat tett a vezetesbol, akkor miert helytelenul tanitja a vezetest?

2017. okt. 29. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hol tanítják ezt? Basszus! Azt tudtam mindig, hogy a sok puszira MHSZ-es hímnemű muszáj-kényelem "szakvizsgájából" gondok lesznek, de hogy ilyen alapvetőek, arra nem számítottam.
2017. okt. 29. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd már ki, hogy hol oktatják így, mert teljesen hülye ez az oktató!
2017. okt. 29. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Az oktatód elmebeteg! Ezekért hibapont jár, és simán lesz annyi hogy megbuksz. Az oktatód annyira a saját hülye rutinja szerint tanít téged hogy miatta kerülsz majd bajba. Beszélj az autós iskola vezetőjével ha arról van szó hogy ez marhán nem jó így, vagy menj át másik autós suliba, és ott vegyél inkáb plusz 1-2 órát ha úgy alakul, még mindig jobban jársz ha megbuknál az oktatód baromsága miatt!

Én oktatóm ha ilyet tanított volna hogy szándékosan megbukjak, úgy seggberúgtam volna hogy megfordult volna rajta a nadrág!

2017. okt. 30. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!