Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Részletfizetésre autót vásárolni?

Részletfizetésre autót vásárolni?

Figyelt kérdés

AZ AUTÓMBA ELSZAKADT A VEZÉMŰSZIJ ÉS BEKRAPÁLT A MOTOR... KASZNIRA IS KÖLTENI KÉNE MEG PÁR KISSEBB DOLOGRA... AUTÓVAL JÁROK DOLGOZNI MINDEN NAP 15 KM-T, EZÉRT ARRA GONDOLTAM OLCSOBB LENE MÁS AUTÓT VENNI DE A KERET ANyAgILAG NEM UGy ÁLLOK ÉS ARRA GONDLOTAM HOG RÉSZLETRE VENNÉK Egy AUTÓT , TALÁLTAM IS PÁRAT AMIT 0 FORINTAL EL LEHET HOZNI PL.22EZRÉVEL KÉNE TÖRLETSZTENI 2 ÉVIG,DE ERRE NEM MEG SEMMI KAMAT,SE FEL, SE LE NEM MEGgy EZ AZ ADÓ.. MAGgyARÁN KAMATMENTES

SZERINTETEK MEGÉRNÉ IGgy VENNI AUTÓT? PL. VAN ITT EZ A FIAT BRAVA [link]

VALAKI VÁSÁROLT MÁR IGy AUTÓT, VAG TUD VALAKI MONDANI EZEKRŐL VALAMIT MENNyIRE MEGBIZHATÓ EZ VAGy MEGÉRI E.. PL.EZ 375000FT. VISZONT DURVÁN 460FT KÉNE RÉSZLETEL FIZETNI ÉRTE.

,,,,,,????

2017. okt. 29. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi 15km-ért akár olcsóbb autót is nézhetsz (régi Swift).

Azt, hogy megéri-e részletre venni, csak te tudod. Beszélj több bankkal is, hogy milyen hitelt tudnak ajánlani, és hasonlítsd össze az ajánlataikat. Ha ki tudod fizetni a havi részleteket úgy, hogy rendesen marad mellette pénzed az egyéb kiadásaidra, meg tudsz is félretenni esetleges javításokra, akkor nem gond a részletre vásárlás.

2017. okt. 29. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
AHA :) DE AKKOR EZ A RÉSZLETFIZETÉS NEM BIZTOS HOG PL. MINT ENNÉL A FIAT-NÁL 19EZER HAVONTA 2ÉVIG, AZ NEM BIZTOS HOGy 19EZRET KELL FIZESSEK HANEM EMELKEDHET?? MERT BESZÉLTEM AZ ELADÓVAL AZT MONDTA NEM KELL ELŐRE BE FIZESSEK ELŐLEGET HANEM 19EZRÉVEL FIZETEM MINDEN HONAPBA,ÉS EZ NEM LESSZ TÖBB SE KEVESEBB 0 %-OS
2017. okt. 29. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:
JÓ LENNE NEKEM SWIFT IS,CSAK IGY KP-BA 120-160 EZER KÖRNYÉKÉN LENE PÉNZEM RÁ,EBBŐL MEG SZERINTEM NORMÁLIS KOCSIT NEM TUDOK VENNI,TUDOM ELÉG LENNE EGY OLYAN AUTÓ IS AMIVEL 15 KM-T MEGTESZEK DE AZ MÁR OLYAN AUTÓ IS TUTI KÖLTENEM KELL RÁ, EZÉRT GONDOLKOZTAM HOGY VESZEK EGYET RÉSZLETRE 20-EZERREL CSAK BIROK MINDEN HONAPBA AZ EMBERNÉL HÜJESÉGRE IS ELMEGY 20-EZER..CSAK MÁR VÁLTANI SZERETNÉK MÁRKÁT IS EDDIG EGY F ASTRÁM VOLT ANNAK SZART BE A MOTORJA :/
2017. okt. 29. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Bicikli amig lehet, ha decemberben osszejon valami hasznalhato autora.

Illetve bar ez "kamatmentes" hitel, eleg rosszul nez ki. Hasonlitsd ossze, hogy nemi onerovel egy kamatos hitellel fel-1 ev futamidovel mennyit kellene kifizetned, szerintem jobban jarsz.

2017. okt. 29. 15:58
 5/9 A kérdező kommentje:
MÁR HOGY ÉRTED? AZ AUTÓ NEM ÉRI MEG AZ ÁRÁT AMIT KIFIZETNÉK ÉRTE? ..TUDOM HOGY TÜRELMESNEK KÉNE LENNEM ÉS GYÜJTÖGETNI, DE MÁR MÁSODIK HETE BICIKLIZEK ÉS LASSAN NEM A MUNKA FÁRASZT KI HANEM A BICIKLIZÉS ESŐBE SZÉLBE AKÁRMILYEN AZ IDŐ AZÉRT JOBB EGY AUTÓBAN UTAZNI :) MÉGTÖBBET MEGTUDOK MÉG ERRÖL ÉS LEHET MEGFOGADOM A TANÁCSODAT :)
2017. okt. 29. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyit er az auto, de a "kamatmentes hitel" 90ezer forintba kerul ott.

Kalkulatorba bepotyogve 2 evre is van kedvezobb, ezen javit ha 1 evre igenyled, es tobb onerovel:

[link]

2017. okt. 29. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne írj mindent nagy betűvel, az kiabálást jelent :-)

Autót hitelre nem érdemes vásárolni, mint ahogy mást sem, a különbség annyi, hogy az autó ráadásul még egy folyamatosan amortizálódó műszaki tárgy, ami ráadásul meg is hibásodhat.

Az a hitellel jár, hogy többet kérnek vissza, mint amit adtak, a kamatokon túl is felszámolnak különböző költségeket.

A nagyobb gond az, hogy használt autóra nincs garancia, nem lehet előre tervezni a fenntartási költségeit.

A vételáron kívül is számolni kell szerviz költséggel, ami esetenként nem is kis összeg, és az még nem a rendkívüli meghibásodás, hanem a "kötelező" (olaj csere, szűrők cseréje, vezérlés csere - hogy ne járj még egyszer úgy, mint ahogy jártál, stb )

Azt kellé átgondolni, elemezni, hogy az autóra folyamatosan költeni kell, meg tudod-e azt gond nélkül tenni, hogy a szükséges karbantartás után gond nélkül be tudod fizetni a hitelt.

Fordított esetben, ha előbb a hitelt fizeted, és nem marad a karban tartásra, lehet hasonló eset, mit az Opeleddel történt, egy jelentős többlet teherrel: akkor is fizetned kell a hitelt, ha az autó használhatatlan.

2017. okt. 29. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:

1. ez nem részlet, hanem hitel,

2. a közel "felnőtt " korú autót hogy a viharba fogod fenntartani, átiratni, télen téli gumit venni rá?

Ha most semmi pénzed nincs?

2017. okt. 29. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem jár oda semmi tömegközlekedés?

Esetleg egy másik autóval járó munkatárs, akihez be tudsz szállni anyagilag egy darabig?

Rettentő mód olcsón lehet venni munkába járáshoz autókat.

(én nemrég vettem egy Skoda 120-at 50 ezerért, és bár esztétikailag csúnya, így sok dolgom lesz vele, de motorikusan kiváló)

2017. okt. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!