Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap kellemetlen szituba...

Tegnap kellemetlen szituba kerültem egy szirénázó mentővel. Jobb lett volna ha gyorsítok?

Figyelt kérdés

Ma jó minőségű ám de keskeny igaz úton haladtam. egyszer-csak mögöttem a szirénázó mentőautó. lehúzódni oké.

igaz lehúzódtam a fehér vonalon mentem de megelőzni nem tudod a szembe forgalom miatt (mint írtam keskeny út) Az út széle felázott traktor taposta 20-40cm mégy saras nyomvályú

k. 100-al haladok Ha lehúzódok 40-60km/h-al tuti az árokba kötök ki.

Oké félre állok. Ha satufék útról le, hogy minél hamarabb elengedjem a mentőt tuti belém jön. Így hát közepes erősséggel lelassítottam kezdem lehúzkodni már félig a sárba jártam hallatom hogy a kövek féltéglák verik a kocsi alját, eddigre már csak 30-al mentem de durva volt. Erre mint látok mutogatnak meg magyaráznak a mentősök. Ez az egész 7-10s alatt játszódott le.

De könyörgőm hova húzódjak le 1-2 másodperc alatt.

Szembefoglalom nagyon erős volt péntek délután mindenki húzott haza a melóból

Az út olyan keskeny hogy két kamion nem fér el egymás mellet az egyiknek le kell menni a sárba különbem a visszapattanójuk összeér. (láttam már két akaratos kamionost) Tehát esélytelen hogy 3 autó elférjen az úton .

Szóval inkább gyorsítani kelet volna az első kereszteződésik vagy amég csak látom a visszapillantóba a mentőt. (a gyorsítás megy 2.4 190le)

2017. okt. 28. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha megáll és ha a szembe jövők is megállnak és ha a szembe jövő megálláskor hagy annyi helyet, hogy el tudjon szlalomozni a mentő.

Ez három HA és ha csak egy nem teljesül akkor a mentőnek is nullára kell lassítania.

2017. okt. 28. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt most koncentráljunk arra, hogy a szembejövők bal....ok voltak!
2017. okt. 28. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!