Hol lehet gyakorolni jogsi nélkül autóval?
#10:
Az elindulást, váltó- és kuplungkezelést kitűnően lehet gyakorolni és akkor ezt nem az 5000Ft/óra árfolyamú tanfolyamokon kell megtanulni.
Botokat leszúrva vagy bójákkal a manőverezéseket, parkolásokat is remekül lehet gyakorolni a mezőn.
A forgalmi helyzeteket valóban nem lehet így gyakorolni. De legalább az amúgy is kevés 30 gyakorlati órán, így lehet csak arra koncentrálni.
#11!
Bevallom, nem tudom, hogy most mi a helyzet. Az én időmben, addig nem vitték ki a tanulót a forgalomba, amíg az alapok, indulás/megállás/tolatás/sebváltás stb. nem ment. Nem kellett elhagyatott helyeken -titokban- "gyakorolni"......
Talán ezért nem értem az egészet. :(
Úgy látszik, változnak az idők.
#12:
Manapság a legtöbb tanuló nem is lát rutinpályát soha. Mi először egy elhagyatott úton vezettünk, ott próbáltuk ki az elindulást, megállást, váltókezelést stb., majd a MÁSODIK órámon már ki is vitt a forgalomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!