Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket erdemesebb megvenni...

Melyiket erdemesebb megvenni Citroen C5 vagy Volvo S40?

Figyelt kérdés

Olyan 2008-10 koruli evjaratokat nezek, az aruk szinte azonos a hasznalt piacon.

Igazabol egyikkel kapcsolatban sem hallottam komoly tipus hibakrol/hibakrol.

Volvo dizelei ha jol tudom fordbol szarmaznak, megbizhatoak, a Hdi-k-rol meg eddog csak jokat hallottam.

A keret kb 2,5-3 Mft lenne.

Komfortra nagyjabol ugyanazt nyujtjak.

Melyiket valasztanatok es miert?

2017. okt. 26. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Van tapasztalatom HDI motorral zseniálisak, 2 dolog van amire érdemes készülni.

1: 150k kmenként töltsd újra a részecskeszűrő tartályát!

2: Elszállt nekünk az egyik porlasztó 155k-nál. Szerelő annyit mondott, hogy "francia" és hogy a 3. henger mindig kimegy 150 körül a többi 300.000 km környékén fog meghalni.....

Ezentúl 15.000 km-ként olajcsere és nincs vele baj. -25 fokban pöccre indul, és remek nyomatéka van.

Citroen C5-ben ha lehet facelifteset vedd, azok jobbak. Hydropneumatikus futómű a legjobb. Lényege h a kerék mozog, kaszni egyáltalán nem. 200.000 km-t bír, utána rá kell költeni és megint jó lesz 200.000 km-ig, viszont iszonyat puha rugózást tud adni.

Én inkább külső alapján döntenék és nekem jobban bejön a citroen, véleményem szerint szebb! Próbáld ki mind2-t és dönts ahogy jónak látod. HDI motor valóban remek konstrukció! :)

2017. okt. 26. 22:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! En is inkabb a C5 fele hajlok, viszont a biztonsag kedvéért jo nekem a sima futomuves , nem a hidropneumatikus. Ha az elszall azert csunyan bele kell nyulni a zsebbe.
2017. okt. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!