Alfa Romeo 159 vetel elott mire figyeljek?
Elsosorban a 2.4 jtdm motorral erdekelne.
Mar regebb ota bongeszem a neten az infokat, mivel sajnos ismeros korebe nem talaltam ilyen autot, igy szemelyes tapasztalatom sincs vele, nem vezettem, messzirol lattam...
Kulfoldrol szeretnek behozni egyet,mivel itthon a sedan kinalat eleg szukos, a keret kb 1,5 mft.
A motorjarol sok rosszat nem hallottam , es ahogy olvasgattam az elektronikaval sincs komolyabb problema. Ami hatranya van, ha jol tudom kenyes a futomuve, foleg a csodas magyar utakon.
Amirol sajnos nem talatam sok infot az a rozsdasodas, mennyire kell erre figyelni?
Bar 8-10 evnel idosebbet nem szeretnek, akkor meg talan nem illene rozsdasodnia.
Nem olyan surgos az autovetel, raer tavasszal.
Tehat addig is varok mindenfele velemenyt , szemelyes tapasztalatot. Johet hideg, meleg, nem akarok nagyon belenyulni egy rossz autoba.
Ne haragudjatok , de a minden olasz auto sz*r az nem nagyon erdekel.
Elore is koszonom a valaszokat! Sokat segitenetek vele.
Alfák motorikusan jók, a gond a kisebb nagyobb elektronikákkal van, ablakemelő, klíma stb...
Kerékvájatok rohadhatnak, alja is.
Gyorsan amortizálódik a beltér.
Üdv: VOLT Alfa tulaj.
1,5 milláért tökéletes Alfát kell találj, mivel nagyon alulértékeltek.
Amúgy szokásos dolgok: ne füstöljön, semmilyen gyanús zaj ne jöjjön a motor felől, húzzon jól (ezzel a motorral nagyon kell menjen). Aztán esztétikailag legyen rendbe. Ha tiszta karcos kivül-belül, az hanyag tulajra vall, ami azt jelenti, hogy műszakilag sem tartotta rendben az autót. Alapvetően maga a motor nagyon jó, az Alfáknál inkább más jellegű gondok szoktak adódni. De a 159-es egy megbízható modell lett, nemcsak Alfa mércével, hanem amúgy is. Én ajánlom.
"Alfák motorikusan jók"
Jtdm tényleg jó motor, de egy TwinSpark-ra már azért ez kicsit erős kijelentés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!