Tot to8 kérdése:
Az autóm utas terének a plafon részén található szövet anyag (tapicéria) meg buggyant?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám vissza ragasztani? Vagy mit tudjak vele kezdeni, hogy vissza tapadjon a plafonhoz?2017. okt. 24. 06:54
1/2 anonim válasza:
Általában sehogy nem lehet visszaragasztani, mert ilyenkor már a szövet alatt lévő szivacsréteg porlik el és ezen csak a teljes csere segít. Elviszed egy kárpitoshoz és 20-30e Ft körül megcsinálja, vagy veszel egy bontott jó állapotút és kicseréled az egészet. Esetleg veszel kárpitanyagot, Palmatex-et és megcsinálod magadnak.
2/2 anonim válasza:
Nekem az volt a gond, hogy koszos, dohányfüstös volt, magam tisztítottam és levált pár helyen egy 2007es Astra kombiban.
Több helyen írták, hogy elporlad a szivacs, de nekem szó sem volt még a 10 éves autóban ilyenről, viszont kiszereletem magam a tetőkárpitot, leszedtem a kárpitanyagot és megtisztítva odavittem a kárpitoshoz. 12.000 Ft-ból újrahúzta az egészet munkadijjal együtt, így lett egy tiszta, jó illatú tetőkárpitom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!