Ha lenne 10 milliótok autóra, akkor milyet vennétek?
Vennék egy Mazda MX-5-öst játszani, egy dízel Octavia-t utazni és egy Suzuki Swiftet munkába/bölcsibe járni.
10M-ből kijön mind a három igen jó állapotú használt kocsiként.
Érdekes, hogy a kommentek alapján itt a többség azt hiszi, hogy 10 millió forint micsoda irdatlan mennyiségű pénz...
Az biztos, hogy ennyi pénzért én nem szívesen vennék zsákbamacskát. Így a használt prémiumokat kizárnám.
Ha megnézitek, egy jobban felszerelt nem alapmotoros Astra, Focus hasonlóért is elkérnek 7-8-9 milliót. Normális kis városi elektromos autóból sincs lényegesen olcsóbban. Szóval nem olyan sok az a 10 millió. Egy belépő Audi A3-as egy-két extrával még belefér, egy alap 3-as BMW alap motorral még éppen hogy. Ha kicsit felextrázod, már bőven 10 fölött vagyunk. És ez sem valami felső kategóriás hatalmas bálna V8-as aszfaltszaggató luxusautó.
Amúgy én valószínűleg vennék valami jól felszerelt Astra szintű autót 8 millió körül. A többit félretenném tartalékba, vagy vennék egy teremgarázshelyet, ha nem lenne garázsom. Mivel kinőttem már abból a korból, hogy az autómmal villogjak a disco előtt, mindennapi közlekedésre teljesen alkalmas ez is. Led-mátrix fényszóróval, hűthető-fűthető masszázs bőrüléssel meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!