Hogyan kell begyújtani egy önindító nélküli endúró motort berúgórol, dekompresszor szelep segítségével?
Figyelt kérdés
Gondolok ez alatt 500-650 köbcentis endúró motorokra.2017. okt. 18. 22:38
1/7 anonim válasza:
Lelocsolod benzinnel és rádobsz egy égő gyufát.
2/7 anonim válasza:
Dr 650-en egy kar van a kormànyon, ha behúzod és visszaugrik akkor lehet rárúgni. Ha nem ugrik vissza akkor óvatosan meg kell keresni a berúgókarral a pontot amikor visszaugrik a kar, és ezután lehet rúgni.
Ha nem jó a szelep akkor el is törheti a lábad.
3/7 veterán vas válasza:
Nézz utána a dekompresszor működésének.
Amennyiben nem csak elolvasod, hanem értelmezni is tudod, a fenti kérdésedre is megkapod a válaszolt. ;)
4/7 anonim válasza:
Óvatosan! Fentebb leírták, hogy hogyan, de nagyon figyelj oda, ha nem akarsz egy lábtörést. Mondjuk én mindig bepörgettem a motort külső indítóval, igaz csak pálya motor és csak pályán mentem vele
5/7 veterán vas válasza:
Ne riogasd, nem kell az ördögöt a falra festeni. A motorozás elmúlt 100 évében, a világon emberek milliói indítottak naponta 1000ccm fölötti motorokat lábtörés nélkül. ;)
6/7 anonim válasza:
Nem riogatom, én is sokszor rúgtam be a KTM MX500-as gépemet, de volt, hogy majdnem lábtörés lett a vége az elején... eleinte figyelni kell fokozottan, ez tény, utánna már menni fog ha berögzűl, bár nekem mai napig kényelmesebb bepörgetni, mint rúgni...
7/7 anonim válasza:
Ha strandpapucsba akarod berúgni esélyes egy lábtörés, de rendes krosszcsizmába nem hiszem hogy ettől kellene tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!