Jobb oldali ELEKTROMOS ABLAK felhúzása a vezető oldalról? Bővebben lent!
Gyárilag elektromos ablak van az autómban, a vezető oldalon ha teljesen fel akarom húzni akkor elég egy kicsit felhúzva tartani a gombot, de sajnos a másik oldalon ezt nem lehet megcsinálni, ha a jobb oldali ablakot akarom felhúzni (a vezető oldalról), akkor addig felhúzva kell tartani a gombot amíg fel nem megy.
Nem tud valaki valami trükköt hogyan lehetne megcsinálni hogy a túloldalon is így lehessen felhúzni az ablakot?
Más autóknál ott is így lehet, de sajnos nálam nem :(
Mi a probléma ezzel az 5mp-el?? szerintem másik kapcsoló. Nekünk régebbi autónk van ami elektromos ott végig tartani kell és 1 "fokozat" van. Ismerősünk újabb autójában ha teljesen felfele húzod felmegy ha félig akkor addig ameddig te akarod.
szerintem kapcsolóhiba.
Második: Igen így van ahogy írtad. Tehát akkor nem olyan nagy művelet egy ilyet megcsinálni... :) Lehet majd megnézetem egyszer, mert szeretném ha a jobb oldalon is működne ez a "komfort modul" :)
Amúgy nem tudom ha gyárilag elektromos ablak, akkor miért nem ilyen a jobb oldali is... Lehet spórolás :)
Nekem amerikai autóm van, azon csak a vezetőoldali és csak lefele automata. (Fizetőkapus helyekre gondoltak talán.)
Létezik egy programozható modul, amit riasztókhoz és komfortzárakhoz szokás szerelni, az "tudja", ha 1 másodpercnél hosszabban nyomod a gombot, onnan már végig fel-/lehúzza, kivéve, ha megint megnyomod bármelyik gombot bármelyik irányba. Mert akkor megáll. Nekem az egyik régebbi kocsimban volt ilyen. SPAL vagy valami ilyen neve volt a gyártónak (olasz?). Érdeklődj riasztó-beszerelőknél, ők tuti vágják fejből! Ha nem pont ezt, akkor valami hasonlót biztosan tudnak ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!