Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik opcióval...

Szerintetek melyik opcióval járok a legjobban? Eladó swift (22 éves,1. 0) esetén.

Figyelt kérdés

Eladósorba kerül az első kocsim (100-at rá kéne költeni, hogy átmenjen a műszakin).

Felraktam hahu-ra, 50-nél többet nem adnának érte (csak romák hívtak - velük inkább nem üzletelnék, egy csomó mindent hallani).

A bontós adna érte 10-et + bontási igazolást.

A harmadik opció szüleim kocsijának megvétele, ők vesznek másikat és abba számíttatjuk be ezt.

Az lehetséges, hogy a nepper legalább 50-et adjon érte? Még egy hét műszaki van rajt.

2017. okt. 18. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A neppernél akkor tudod magasabb áron beszámítani, ha tőle veszed az "új" kocsit. Addig add el, míg a műszaki tart, utána tényleg nem fog sokat érni!
2017. okt. 18. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 20 éves swiftem van, szintén 1.0 motorral.

Mit sikerült művelni vele, hogy ennyit kell rá költeni??? Nekem tavasszal volt műszakin, elsőre átment.

Amúgy meg nyugodtan eladhatod bárkinek, csak körültekintő legyél. A személyi igazolvány valós legyen, te írd le az adatait az adásvételire, és a lehető leghamarabb add le a papírt az okmányirodában. (mi nem romának adtunk el egy autót, ami végül nem lett átíratva, és a forgalomból is kivonta a hivatal. Nekünk nem lett bajunk, mert lejelentettük, hogy eladtuk, csak kaptuk mi is a levelet, hogy az új tulajt felszólították, meg hogy kivonták a kocsit.)

2017. okt. 18. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek! Mentek a zöldek.

Két küszöb, taposólemezek rohadtak el rajta, a szerelő szerint legalább 100e lenne a javítás (egy ilyen idős kocsira meg már nem költenék ennyit, ill. tavasszal amúgyis váltottam volna nagyobb, fiatalabb kocsira)

2017. okt. 18. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Bontónak semmiképpen nem érdemes leadni, még minuszba jönnél ki az ilyen-olyan díjak miatt.

Inkább add el alkatrésznek, vagy potom pénzért tedd fel hirdetésbe.

Szerintem nepper sem veszi be annyi pénzért hogy te jól járjál vele.

Lehet még valaki megveszi, aki küszöb csere helyett a teszkógazdaságos megoldással (a meglévőre heggeszt fel lemezt) megjavítgatja magának és elfutkos vele még pár évet.

2017. okt. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!