Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány Budapesten, ti is...

Jogosítvány Budapesten, ti is bénáztatok? Nem való nekem jogsi?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a jogsit Budapesten. Régen, 7 éve előtte vezettem már vidéken de ott abbahagytam. Nagyon bénának érzem magam, az oktató nagyon jófej, de azt mondja, hogy pontatlan a kormányzásom meg hogy kapkodom a lábam a pedálokon és így nem lehet vezetni jól. 12. óránál tartok és egyszerűen nem tudok változtatni ezen, mert mintha belém rögzült volna ez régről. Illetve nem tudok mindenre figyelni se egyszerre még és kicsit görcsös vagyok és hibázok egy csomót. Ti hogy álltatok a gyakorlati óra felénél kb? Nme tudommikor fogok tudni rendesen kanyarodni meg ilyenek. elég elcseszettnek érzem magam és h lehet el se kellett volna kezdeni megint mert nem nekem való ez.

#jogosítvány #forgalom #autóvezetés #B kategória #forgalmivezetés #jogsi budapest
2017. okt. 16. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vagy próbálj meg ezen változtatni vagy ne vezess
2017. okt. 18. 14:25
 12/12 anonim válasza:

Én most vizsgáztam sikeresen. Pont így éreztem mint te. 50 óra után elsőre átmentem. A pedálozás a legbehezebb. Messzire előre kell nézni, időben elkezdeni lassítani és akkor nem kell a kocsi orrát nézni. Eleinte én szembe sávba kanyarodtam kis utcáknál pl, de megtanultam szűken kanyarodni anélkül, hogy elkaszálnám a padkát.

Én 35 óránál éreztem úgy, hogy talán menni fog ez már hamarosan. Előtte ultra béna voltam. Nekem a parkolás volt necces, de elképesztő módon nekem jobban megy a tolatva parkolás mint elölről a merőleges...azt valahogy nagyon nem érzem. Ne add fel, meg lesz az, csak sok óra kell sajnos. Nekem 326 lett a vége, és egyszer sem buktam semmiből. Kitartás. Amilyen sűrűn tudsz menni menjél is. Heti minimum 2x, mert rengeteget számít, hogy ne ess ki abból a pici "rutinból" amit megszerzel.

2017. okt. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!