Jogosítvány Budapesten, ti is bénáztatok? Nem való nekem jogsi?
Én most vizsgáztam sikeresen. Pont így éreztem mint te. 50 óra után elsőre átmentem. A pedálozás a legbehezebb. Messzire előre kell nézni, időben elkezdeni lassítani és akkor nem kell a kocsi orrát nézni. Eleinte én szembe sávba kanyarodtam kis utcáknál pl, de megtanultam szűken kanyarodni anélkül, hogy elkaszálnám a padkát.
Én 35 óránál éreztem úgy, hogy talán menni fog ez már hamarosan. Előtte ultra béna voltam. Nekem a parkolás volt necces, de elképesztő módon nekem jobban megy a tolatva parkolás mint elölről a merőleges...azt valahogy nagyon nem érzem. Ne add fel, meg lesz az, csak sok óra kell sajnos. Nekem 326 lett a vége, és egyszer sem buktam semmiből. Kitartás. Amilyen sűrűn tudsz menni menjél is. Heti minimum 2x, mert rengeteget számít, hogy ne ess ki abból a pici "rutinból" amit megszerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!