Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autó, aminek az...

Van olyan autó, aminek az első ülése teljesen hátrahajtható vízszibtesbe?

Figyelt kérdés
Ha van akkor márkát és modellt, esetleg évjáratot szeretnék tudni.
2017. okt. 13. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Skoda favorit. Fejtámlát kihúzva hátsó üléssel egyszintbe. Miért kérdezed?
2017. okt. 13. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Van. A Trabantokban valahogy a '70-es évek végétől lett teljesen hátradönthető az ülés, a Ladákban csak a "kagylóüléses" 2107-nél nem működik ez a funkció. A fejtámla nélküli vagy külön fejtámlás ülések mind hátradönthetőek. De az olasz eredetik (FIAT 124 és 125) is tudják ezt.
2017. okt. 13. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok úton, néha éjszaka is, és néha jól esne aludni egyet a kocsiban, hogy ne okozzak fáradtan balesetet.
2017. okt. 13. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Régen én is rengeteget utaztam s a kis pihenést úgy oldottam meg, hogy beálltam benzinkutak parkolójába mert ott az ember nagyobb biztonságban van. Lefeküdtem keresztbe a hátsó ülésre betakaródzva a kabátommal. Ha nincs tele pakolva a kocsi ez jó megoldás lehet. Ajtók zárva persze.
2017. okt. 13. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobb lenne egy ilyen szituhoz inkább egy kombi és akkor legalább hosszában, "nyugodtabban" lehetne aludni. Ilyenre alkalmas pl.: Opel Vectra A, Ford Sierra kombi.
2017. okt. 13. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Skoda Fabia, Octavia, Vw Jetta adott generációiban külön választható felszereltség a vízszintesbe dönthető anyósülés.

Gondolom ezeken felül is van még típus és márka, ami ezt tudja, viszont ezeknél 100%, hogy így van.

2017. okt. 14. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Wartburg 353

1982 előtti,az alacsony háttámlás.

2017. okt. 14. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy hátsó ülésen keresztbe sokkal kényelmesebben lehet aludni, mint a bármennyire hátradöntött első ülésen (azért az keskeny).
2017. okt. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!