Egy gépjármű középkonzolát műhelyben lefújatni mennyibe kerülhet körülbelül?
Nagyon rápörögtél erre a kérdésre.
Miért nem a kocsival mentél? Festő behajol, egyből rávágja mennyi.
Magamd meg tudod csinálni, ha nem egy felsőkategóriás autód van.
Én kiszereltem az enyémet, csiszoltam kézzel és géppel egyaránt, majd zsírtalanítottam a felületet és feskték spray-vel szépen, több rétegben lefújtam. Astra G-t csináltam 2 éve, meg az idén Astra H kijelzőkeretet fújtam.
Ha szépen megcsinálod, senki nem mondja meg, hogy az volt a gyári színe / festékrétege.... Nekem eddig mindig jól sikerült, mert kellő pontossággal és odafigyeléssel csiszoltam meg a felületet!
Ha 10e forint alatt,vagy maximum annyiban megáll, akkor az még rendben van, remélem így is lesz.
Azért nem pattantam be az autóba, mert meglehetősen szét van kapva, konkrétan jelenleg közlekedni sem tudnék vele :)
Sajátkezűségre természetesen én is gondoltam, és még mindig benn van a pakliban, de ha mondjuk nekem belekerülne 5-6e forintomba, és 10e-ért lefújják helyettem úgy, hogy az garantáltan szép. Akkor az utóbbit választom ez esetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!