Megbízható a BMW E46 316i?
Figyelt kérdés
Milyen hibái szoktak lenni (főleg a motorra gondolok), mire kell odafigyelni a vásárlásakor?2017. okt. 10. 16:09
1/5 Tomcatters válasza:
316i harmatgyenge, ahoz a kasztnihoz, sokat eszik, de legalabb nem megy. Inkabb 320i min ,de en a 320i alatt futo 2.2 sor6 vennem ,ezerszer jobb :D max, 1-1,5 litykoval fogyaszt tobbet a 6 henger miatt. Amugy 316i-320i fogyasztasilag, a 2.0 as nem eszik tobbet ... Futomure kell figyelni, mert eleg kenyes, nem a jo magyar utakra van tervezve, sokszor kotyog :D De az ugye altalanos hiba, tehat csere ,es megoldva, nem nagy ugy.
2/5 anonim válasza:
Én nem ismerem motorikusan. De egyszer ültem benne , hát valami eszméletlen szűk hely van benne. Egy suzuki sokkal tágasabb.
3/5 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy mindenki meg fog előzni...
4/5 anonim válasza:
Mint az átlag BMW-k: Ha a megbízhatóság szempont akkor szóba se jönnön egy BMW. Vegyél helyette Hondát stb.
5/5 anonim válasza:
Ültem ilyenben is, mikor autót néztem. Eszméletlenül kényelmetlen, szűkös hely, maga az ülés is fapados, meg nem nagyon megy. Azonfelül le is beszéltek a BMW-ről, mert egyik nagyon jó ismerősöm telephelyvezető a UNIX-nál, és mondta, hogy a havi eladások 70%-a BMW alkatrész.
A Suzukinál nincs "igénytelenebb" autó, csak a régebbiek eléggé papírok, főleg Budapestre.
Én azóta egy Fiat Puntot hajtok, fogyasztásba jobb mindkét előzőnél, kicsit kényesebb, de szerethető. És bár csomagtere nem kis áruszállító, de vezetni kényelmes, elég tágas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!