Szerintetek az utcán egy X5 -öt vagy egy X6 ot néznek meg jobban? Szerntetek melyik szebb? Megéri az X 6 a plusz pénzt az X 5 el szembe?
Rá sem nézek az X5 , X6 ra az utcán. Ha véletlen pont arra van fordulva a fejem amely irányból jön egy akkor látom , különben észre sem veszem.
Igaz, én az AUDI A 6 , A 7 , autókat szoktam nézni ha már autót nézni van kedvem.
Egyiket se nézem meg. Mindből minimum 20-at látok naponta, elég unalmas autók meg amúgy se szeretem ezeket városi "terepjárókat".
Az X6 ráadásul undorítóan néz ki.
Inkább a régi de szép állapotú autókat nézem meg, ahol lakom ott is van egy F Astra és egy A Corsa valami hihetetlen jó állapotban és valahogy ez jobban felkelti a figyelmem.
A pénzt egyik ilyen autó sem éri meg, sokan csak péniszhosszabítónak veszik, gyakorlati haszna nincs. Bírom hogy azok akik ilyet vezetnek sokszor úgy mennek el az emberek mellett hogy nézik, hogy a többi embernek mi a reakciója.
Önbizalomhiányos, elismerése vágyó emberek akik a pénzükkel akarják helyettesíteni a saját hiányosságaikat. Aztán persze van amikor a kopott 20-as nyári gumi ott feszít decemberben kocsin, mert banánra nem jutott csak majomra, hitelből.
Nem, nem vagyok irigy. A minőséget én is szeretem ugyan, de ezeknél a tárgyaknál vannak fontosabb dolgok is.
Egy X6 jobban vonzza a tekintetet. Ha nem zavar, hogy csak 4 személyes, akkor jó választás az X6.
Iszonyat minőségi autó, a kasztni nagyon merev, egy igazi mozgó bunker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!