Csak szerintem gyártottak sokkal szebb sportautókat 10-20 évvel ezelőtt?
Íme pár "régebbi" sportkocsi:
És az egyik kedvencem:
Csak nekem nem jönnek be a mai sportkocsik???
Vezethettem volna 25 millás Audi-t is de egyszerűen hidegen hagynak, viszont ilyen kocsikkal szivesen mennék egy kört :)
Egy 25 millás Audit állítanál szembe (többségében) Ferrarikkal? Az új áruk (pláne a mai) bőven meghaladta a 25 millát... Nem egy kategória.
Találsz a mai szuper-sportautók között is hasonlóakat, mint amiket belinkeltél, de azok százmilliós árcédulásak.
1 Ferrari van csak a listán :D és nem mindegyik akkori ára volt eget rengető, persze van olyan is a listán, de ez csak töredék...
Új sportautók hát szerintem eléggé giccsesek :S
(bár lassan a személygépkocsik is azok)
A kedvencem a DeTomaso Pantera :)
Jó a meglátásod, mind a két autó tervezője Marcello Gandini
A Diablo is gyönyörű autó, szintén Gandini tervezése....
ha jól emlékszem az utolsó olasz lambó volt, aztán ugye megvették a németek, azóta szerintem undorítóak
Murceilago, Gallardo, Aventador, Huracan.... én rájuk sem merek nézni kb. :D
Régi lambó ami még szép pl. a Miura (szintén még olasz volt) de ez már bőven 40 év feletti autó
A countach minden szupersport autó ősapja,a mindenkori sportauto gyartas origója!Mondjuk az is ugy volt a legszebb ahogy először megrajzolták!Vagyis megrajzoltam ;)
De ajanlanam még figyelmedbe a lancia stratos prototipo-t!Azt ugyan nem egy állat motor mozgatta....de az a design.......
Szerintem sincs értelme ezeket 25milliós audihoz hasonlítani hiszen az audi sportautója az R8,de az nem 25milló tehát nem arra gondoltál.
az új R8-ak mondjuk szerintem nem szépek.
Amúgy meg relatív kinek mi tetszik,nekem pl az újak jobban tetszenek mint ezek a régi sportkocsik.
Igen a Lancia stratos prototipo szintén szép :)
DeLorean DMC-12 ami szintén gyenge motorral szerelt de szép
bár ezek már "gyenge" kategóriák és nem igazán lehet sportautónak nevezni de pl: VW Scirocco Mk.2, Ford Capri Mk.3 és még sorolhatnám...
régi kocsik nagy része szép, egyszerű de szép forma
maiak meg agyoncsicsázott kocsik :S
japán autók: pl Nissan skyline... az új szerintem nagyon ronda, míg a 2002-es R34 iszonyat szép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!