Új autó vásárlása hitelre lehet-e ijet?
Figyelt kérdés
(Olyan kérdésem volna van egy diseles ford fusinom 360 ezer km el az autó motorikusan kifogás talan csak sajnos komplet futómű felujitás kellene +vezezérlés csere .+fékbetét féktárcsa,plusz uj gumik és ez igy kb 300 ezer ft lenne szeretem ezt az autot csak egy két helyen kezd látcani a rozda folt is és igy márt enyit nem szeretnék rá költeni)az volna a kérdésem hogy ilyen esetbe ha hitelre szeretnék szalon autot vásárolni (néztem használtan 3-5 éves korig de sajnos abbol is ami nem leharcolt céges auto vagy ijesmi majdhogynem anyiba kerül mint az ujj ) hogy ijen esetbe be e számolyák önerünek a használt autómat vagy legalább az önerő egy részére ..munka miat nehéz utána járni kereskedésekbe (kevés van nyitva vasárnap)2017. okt. 8. 10:20
1/11 anonim válasza:
Ezt a kereskedővel kell megbeszélni, autó beszámítás elvileg lehetséges, gyakorlatilag a beszámítandó autótól függ, kell-e az a kereskedőnek.
a leírásod alapján sok jóra ne számíts, a kereskedő abból él, hogy olcsón megvesz, drágán elad autókat, és komolyabb hibákkal vagy be sem veszi, vagy olyan árat mond, ami neked nem fog tetszeni.
2/11 anonim válasza:
Inkább azt pénzt költsd nyelvtanárra.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem köszőnőm:) tehát uj auto vásárlás esetén is igy müködik :)nem kéne sokat mondjon kb 300 ezer ft :) érdemesebb eladni az autot??
2017. okt. 8. 10:34
4/11 anonim válasza:
A 3-5 éves “szalon autó” az neked újnak számít? Vegyél kocka Ladát, szétnyűhetetlen, 30 ezerért már kapni fogsz!
5/11 anonim válasza:
Tudod te mennyibe kerülnek az új autók???
Szerinted 10-15 % önerővel tudsz venni? Hitelképes vagy egyáltalán?
Sajnálsz (azaz nem tudsz) 300ezret költeni a mostani kocsidra, de milliókért vennél másikat? És ha arra is költeni kell? A törlesztő mellett lenne rá keret???
6/11 anonim válasza:
Tehát erre nem akarsz 300000-et költeni, de az nem zavar, ha a banknak egy-két milliót ki kell fizetni kamat formájában? Logikus döntés. Autót csak akkor érdemes hitelre venni, ha hozza a pénzt, tehát munkaeszköz. Magán használatra olyan autót kell venni, ami kb. fél évi fizetésedből megvehető.
8/11 A kérdező kommentje:
3-5évest is nézetem meg vadonat ujat ..rá tudnék költeni de ne szeretnék mert még mindig 12 éves az auto nagyon sok km el ami bármikor megdögölhet az adagoloó porlasztok vagy turbó.
2017. okt. 9. 21:12
9/11 A kérdező kommentje:
És az a baj ha bármelyik megtörténik az az sajnos nem egy két napig nem tudom használni az autot nekem sajnos munka ezköz ...gondolkodtam én is a ladán csak sajna az öszes már szétesik amit ell akkarnak adni sok rozsdátol ..
2017. okt. 9. 21:14
10/11 A kérdező kommentje:
pont ez a bajom hogy használt autóval átt akkarnak folyton baszni ma pl megnéztem 1 3 éves opell merivát 100 ezer kmet ir a müszer de szervizfüzetét véletnen benne hagyták 240 ezerkm volt benne 2016 ban
2017. okt. 9. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!