Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW vásárlása előtt vagyok....

BMW vásárlása előtt vagyok. Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hosszas fontolgatás után az 1-es sorozatra esett a választás, most jelenleg egy 118D-t (2008) megyek megtekinteni. Városban járkálás, autópályázás lesz a főcél, valamint munkába járás. Főleg a márka iránti tapasztalások érdekelnek.

Főleg BMW tulajdonos véleménye érdekelne. Mennyire vagytok megelégedve a márkával? Szervizeléssel milyenek a tapasztalatok? Minden érdekel, első BMW-m lenne. (Előtte Golf V, súlyos költségek jöttek elő, ezért váltanék) Köszi!

2017. aug. 13. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az 1-es jó választás mert ha utánanézel ezek tartják a legjobban az árukat és ebből nincs olyan külföldi használt import dömping mint a 3-asból - látszik is hogy a 3-as BMW-k árát hogy lenyomták a használt importtal. Mert ha autót veszel akkor már gondolni kell a jövőre hogy mi lesz ha el akarod majd adni.

De ha a Golfot súlyosan költségesnek tartod akkor a BMW költségeinek se fogsz örülni.

2017. aug. 13. 19:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segített. A Golf az első 2 hónapjában 500ezerbe került, a turbó égett ki és kuplung hibás lett. Igen, valóban 2 hónap alatt minden. Aztán meg is váltam tőle. Az 1-esről kevés rosszat hallottam, ezért is bátorkodnám azt venni.
2017. aug. 13. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezek a problémák simán elő tudnak jönni a 118D-n is, bár nem értem hogy 2hónap alatt hogyan lehetett a turbót leégetni (bármit is jelentsen ez) illetve a kuplungot megölni. Illetve az N57-nél a vezérlés cseréje se lesz egy olcsó megoldás olyan 200e km körül.
2017. aug. 13. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez olyan tipikus cseberbol vederbe ellenben az 1es sorozatban kevés az extra ezért talán kevesebb szivasban lesz reszed, kb a golffal van egy szinten a minősége.
2017. aug. 13. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Totalcaron volt egy jó cikk, hogy a hajtás miatt 3x hívták vissza az autókat az 1-snél, de még mindig nem az igazi.

Nézz utána.

2017. aug. 13. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Nézd csak, meg is találtam, pont a legnagyobb kakiba kapsz bele ezzel a motorral:

[link]

2017. aug. 13. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
118d -be még több pénzt belelocsolsz majd.
2017. aug. 14. 07:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A Golf alapból hibás volt, csak később jöttek elő. Nyilván. A BMW főleg motorikus szempontból tetszik, pár ismerősöm jár velük és panasz nincs. Utána nézek a 118D-nak, max lejjebb adom. Köszi megint!
2017. aug. 14. 07:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Végig olvastam itt a kommenteket és hát.. érdekes.

Először is ha már dízel, és visszahívások , igen ez igaz az N47 motorkóddal ellátott motorokat valóban visszahívták ,valamint még most is nagyon nagy eséllyel nyúlik, rosszabb esetben szakad a lánc, ez nem olcsó művelet.

Viszont az M47 -es motorkóddal ellátott motorok nagyon megbízhatóak, pláne a 118D , főleg a 90kwos. A 163 lovasnál pillangószelepekre figyelni kell.

Az hogy legjobban tartja az árát...szerintem hülyeség nagyon veszít belőle már csak egy 3 ashoz képest is.. Ha jobban utána nézel akkor ezt látod te is.

Az extrákat illetően meg ezt is ugyanúgy tele lehet nyomatni minden extrával.. Az enyémben is van iDrive, tempomat ülésfűtés, fűthető tükrök stb... Ez azon múlik ,hogy vásárláskor milyen extrákkal kérték.

Sok sikert a kocsihoz.

2017. aug. 15. 11:52
 10/14 anonim ***** válasza:
2008-as 18D már nem M47-es motor szerintem
2017. aug. 15. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!