A Suzukis sztereotípiák mennyire állják meg a helyüket szerintetek? Szerintem gyakran eléggé.
Én megértem, hogyha valakinek csak régi Swiftre telik, azt viszont nem, hogy nem tudja vagy nem akarja rendesen vezetni, ugyanis az nem pénz kérdése.
Ha egy régi Swift van előttem, az első lehetséges alkalommal megelőzöm, mert egyszerűen tötymörögnek, sokszor még a buszok,kamionok is megelőzik őket.
Azért előzöm meg őket, amint tudom mert később lehet nem lesz rá lehetőségem a megnövekedett forgalom miatt.
Olyanok, mint a lassú,nehéz járművek, csak hiányzik róluk a sárga villogó vagy, mint egy akadály az úton, amit mindig kerülgetni kell.
Nyilván ezek a Swiftek nem a legmodernebb műszaki színvonallal rendelkező járművek, de messze jobbak, mint a Trabantok,Ladák, jobban is mennek.Simán képesek lennének normális tempóra is vánszorgás helyett.
A másik gond, hogy ők még a gyorsforgalmi utakon (11m km/h) is csak 80-nal tötymörögnek.
Azt hozzátenném, hogy csak a Swiftekkel van ez a baj.A Vitara ,SX4 tulajdonosok érdekes módon tudnak vezetni.
Csoroauto meg nem hinnem, hogy kifejezetten markahoz es tipushoz lehetne igazitani.
Szamomra (legyen az barmilyen tipusu auto), a csoroauto jelentes az, amikor agyon van rohadva, szet van torve, egy ep elem nincs az auton, es ugy kozlekednek vele. Na ez a csoroauto.
Ladakbol, trabantokbol is latok szetrohadt peldanyt is, ami mar alig megy, meg latok felujitottat. Na a felujitott, amire csak a fenyezes volt 250ezer, nem ugy tekimtek mint csoroauto, hanem egy igenyes karbantartott autora tekintek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!