Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek Ladát napi használatra?

Vennétek Ladát napi használatra?

Figyelt kérdés

Olyan melóhelyetek lenne ahol fizetnék a bejárás 100%-át , de az a munkahely tőletek 72 km-re lenne tehát napi 144km-t kéne megtenni.

Gázos Ladákat nézegettek, régóta tetszenek nektek meg nem sajnálnátok beletenni a kilométereket, és 300 körül már kapnátok gázosat.

Most egy Suzukitok van mk2 Swift, őt sajnálnátok meg tényleg csak városi autó hosszú úton fájna a hátatok, de nem akartok tőle megválni sokat költöttetek rá, ezért maradna.

Bevállalnátok így ennek tudatába egy Ladát? Persze régit kocka,kereklámpás,parasztmerci.

2017. okt. 4. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt Ladám, el is adtam mert csak nyűg volt vele. Hetente kellett szerelni rajta valamit, volt hogy a lehető legsz*rabb szituációban állt meg és se előre-se hátra. Pedig én csak napi 40-50km-t mentem (volna) vele. Az elején mikor meglett jó volt a lendület, szerelgettem, csinosítgattam, szerettem is. A végén gombokért adtam el hatalmas anyagi veszteséggel (szinte minden ráköltött forintot buktam). Abból a pénzből simán vehettem volna egy Swiftet. Tanulópénznek elmegy, egy másodpercig se sajnáltam a Ladát mikor elvitték, örültem hogy végre megszabadultam tőle. Szerintem inkább költsd a gázos Lada árát a Swiftre, 1000x jobban jársz vele.
2017. okt. 13. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!