Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen startol a kocsim, mi...

Nehezen startol a kocsim, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Néha csak 2x-ra. Ma reggel lemértem a gyújtás előtt, akku az 15,45V volt (habár nem tudom hogy lehetséges ez).

VW Golf 4, 1,9TDI, nyáron semmi gond, ahogy elfordítottam, ment is.

2017. okt. 4. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
izzítógyertya is lehet gond, a hideg inkább azt befolyásolja, az akksit nem annyira.
2017. okt. 4. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha lassan forgatja a motort, lehet akksi gond, vagy igen, izzító, de lehet még olyan is, hogy a hidegindítója nem megy, az az adagoló oldalán van. Vagy eleve rossz helyen van az előtöltés.
2017. okt. 4. 09:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Valamikor 2 éve rossz volt az önindító (mágnes nem húzta vissza vagy mi) és olyan hangot adott ki hogy grrrrrr, minden indításkor...

De akkor rendelek most izzítógyergyákat és holnap meglátjuk.

2017. okt. 4. 09:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Normálisan forgatja
2017. okt. 4. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:
12,38V volt, pont most mértem
2017. okt. 4. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsit kevés.
2017. okt. 4. 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Ma kicseréltem az izzítógyertyákat, és látom hogy 2db be sincs kötve... :)

Feleslegesen vettem, ez ment tönkre:

[link]

A műanyag letört róla mert régi és a sok mozgástól a kontaktusok is, most ahogy hozzányúltam lehúzni a harmadik is letört, szóval ezt kell valamiből készítenem amit rátolhatok az izzítógyertyákra.

Fura mert nyáron 2-vel is gyúlt azonnal

2017. okt. 8. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor jó, az volt a baj, amit mondtam. (1-es) Más kérdés, hogy nem kell egyből rohanni újakat venni, hanem körül kell nézni arra, hogy mi lehet a gond.
2017. okt. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!