Miért pörög el a kerék hirtelen elinduláskor?
Figyelt kérdés
ha pl parkolóból hirtelen elakarok indulni pl jobbra akkor nem tudok gyorsan elindulni mert kipörög a kerék? az miért van rossz a gumik tapadása? De ez általában akkor történik hogy ha több ideig állt a parkolóba az autó és frissen beleülök elindulok... ha mentem vele x km t akkor már jobb a gumik tapadása. Ez miért van?2017. okt. 2. 23:03
1/14 anonim válasza:
Mer’ taposod a gázt, mint a hülye. De mivel vezetni nem tudsz legalább erős autód van (y)
2/14 A kérdező kommentje:
nincs erős csak 1.4 es :D
2017. okt. 2. 23:25
3/14 A kérdező kommentje:
nem taposom a gázt.. hát ez most nehéz leírni :) aki érti attol kérdezem nem lehet hogy nincsenek a gumik bemelegedve és ezért pörög el ?
2017. okt. 2. 23:27
5/14 anonim válasza:
Azért pörög el, mert nem tudsz vezetni. Egyszer már leírták...
6/14 anonim válasza:
elárulom én hogy csinálom hogy ne pörögjön el, indulás előtt a hajtott kerékre olyan 0.5-1l benzint öntök majd meggyújtom így már elég meleg ahhoz hogy ne pörögjön el
7/14 anonim válasza:
Rossz gumi, esetleg gyengébb futómű (pl. Ignis). Ha mész, a gumi melegszik, és javul a tapadása. Amúgy meg óvatosabban kell indulni, és akkor nem fog elkaparni.
8/14 anonim válasza:
jó öreg és kopott gumid lehet vagy sóderen parkolsz...
9/14 anonim válasza:
Üzenem, az én kocsimon sincs ASR, mégse pörög el.
Az ASR hóban, jégen való közlekedésnél lényeges. Akinek száraz vagy akár csak esős időben is szüksége van rá, az tényleg nem tud vezetni.
10/14 Beviz Elek válasza:
Nekem sem pörög el, pedig 2literes motor van benne. Elképzelni sem tudom hogy mit csinálsz azzal a kis kávédarálóval vagy hogy milyen állapotban van.
Én télen sem szeretem az ASR-t, dombon felfelé pl sokszor hátrány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!