Ti milyen Új személyautót vennétek 3,5-4 millióból?
# 9/9 Időpont ma 19:22
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok...
Nekem ez a harmadik Suzukim 15 év alatt, amit szalonból hoztam - egyszer sem kellett eddig szervizbe mennem velük, csak a kötelezőkre.
Csak ketten használjuk, szinte csak városban. Nekem tökéletesen élhető, és tetszik is. Hasmagassága olyan mint a Vitaráé, 2x1 sávos úton egy íven megfordulok vele, oda is beférek parkolni amin egy nagyobb autó el sem gondolkodik,üléspozíció magas, a fejem és a tető között van egy rakat hely ( pedig 184 cm magas vagyok). Pontosan arra van tervezve, amire nekem kell. A külseje meg ízlés kérdése, de legalább nem sablon.
Még Dacian gondolkodtam, igaz nem Dusteren, hanem Sandero Stepway-en, Szerencsére a haverom még januárban vett egy Dustert - mire én május végén megrendeltem a kocsim, addigra négyszer volt vele szervizben kisebb- nagyobb garanciális gondokkal.
Focus tényleg szűkösen jön ki, de kijön, itt van például ez. És akkor egy Focus mellett Lada Grantát említeni erősen a humor kategóriát súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!