Ti milyen Új személyautót vennétek 3,5-4 millióból?
Én szedán J Astrát fogok venni jövőre.
1.6 benzin, megbízható de ha kell valami akkor az egyszerűbb dolgokat én is meg tudom csinálni rajta.
A nyár elején vettem új Ignist, 3.430.000-Ft-ért.
Középfelszereltség - tolató kamera, légkondi, ABS, EBD, ESP, fékaszisztens, guminyomás ellenőrzés, 6 légzsák, fűthető ülés, navigáció, könnyűfém felni +1 téli gumi szett felnin, USB média lejátszás,Bluetoothos vagy USB-s okostelefon kapcsolat, kihangosító funkció...
Budapesten használom, csak városban, rövid, 10-20 Km-es távokra.
A fogyasztást senki sem hiszi el. Két napja tankoltam tele, az eredmény: 562 Km, 23.46 literrel, vagyis 4.1 literes átlagfogyasztás.
Na igen az Ignist próbáltam én is, szerintem egy autóparódia lett. Oké keveset fogyaszt meg olcsó.
Viszont a J Astrát 3,8-ért ajánlottak digit klímával, tolatóradarral, navival, alufelnivel, bőr multikormánnyal meg ami az njoy felszereltségbe még alapból benne van.
Lehet 8 litert fogyaszt, de én azt mondom fogyasszon többet de legyen élhető, legyen jó az anyagminőség, legyen megbízható. Nyilván vannak itt is gyengeségek mint az hogy hátra nehéz kilátni, vastag az A oszlop, és 1400 kg az autó, de akkor is inkàbb ez ~3.8-ért mint egy Dacia Logan ~3.6-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!