Autóversenyzés, gumi, abroncs, szponzoráció? (többi lent)
Sok használt/új utcai gumira lenne szükségem, ehhez kéne egy szponzor aki támogat, cserébe mondjuk kimatricázom a kocsimra a cég nevét.
Ha elmegyek egy gumizó műhelybe, és megkérdezem, hogy nem akarnak-e szponzorálni gumival cserébe kiragasztok matricákat akkor az úgy sikerülhet? (Tegyük fel havi 16 gumiról lenne szó)
Vagy vannak Budapesten más cégek is akiket megkereshetek ez ügyben és valószínű hogy igent mondanak?
Én benn vagyok a driftes körökben, van több ismerősöm, aki versenyzik itthon komolyabban.
Jót röhögtem a kérdésen, ugyanis ez nem így működik. Az a helyzet, hogy itthon a drift csak költekezésből áll, nem kapsz vissza pénzt sehonnan. Itthon nincsenek Ken Blockok, akik ebből élnek meg. Megvan a driftesek rendes, jól fizető munkája, amiből meg tudja venni azt a havi 16 gumit.
Nincs szponzor. Esetleg minimális összegek azért, mert kiragasztod a cég logóját, de azok is általában díszítésként vannak az autón, nem pénz miatt.
Úgy kell elképzelni, hogy évente milliók az autó építésére, és hasonló összegek gumira. A 8 garnitúrát nem havonta füstölik el, hanem 2 nap alatt. Ismerősöm például új Linglong gumikat vesz mostanában.
kérdező, nem kinevettek, hanem adtak többen normális választ. de miután csak szajkóztad a de biztosan lehet, mert a srácnak is a videon van szponzora fejtegetést, kissé elgurult a gyógyszerünk.
Értsd meg, nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!