Kívülről nézve melyik autó fickósabb a sedan vagy a kombi?
Figyelt kérdés
Tökmindegy melyik típusról van szó2017. okt. 1. 19:46
1/10 anonim válasza:
Nekem például a sedan de faternak a kombi egyén függő szerintem. :D
2/10 anonim válasza:
Én a kombit nem szeretem, értelmetlen és zörög.
3/10 anonim válasza:
Egyén függő én a kombikat jobban szeretem a gyàri sport kivitel kiegészitőivel .
Tesóm mindig is sedan és coupe pàrti volt én meg maradok a kombik mellet . Szeretem , ha sok a hely benne és kívülről is van egy bizonyos mérete a kocsinak
4/10 anonim válasza:
Azért modelltől is függ, de személy szerint én jobban szeretem a kombikat visznont van olyan modell amiből semmi pénzért nem vennék kombit a sedán helyett.
Viszont ha a 'legfickósabb' autót keresed akkor szerintem az határozott a G500 4×4².
5/10 anonim válasza:
Autótól függ, de inkább a sedan.
6/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hogyan definiálod a "fickós autó" fogalmát.
7/10 anonim válasza:
Kinek mi jön be.
Nekem pl. a sedanok egyáltalán nem tetszenek.
Nem is túl praktikusak.
A nagyobb kombik viszont kifejezetten férfiasak (már ha ezt érted fickós alatt).
Pl. a merci kombijai brutál jól néznek ki szerintem, még a régebbiek is.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó fején találta a szöget. Pont a kombi mercik miatt merült fel bennem a kérdés :D
2019. márc. 3. 00:02
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként azt vettem észre hogy sajnos a sedan és kombik időszaka leáldozott. Ma már szinte mindenki SUV-ot vesz :(
2019. márc. 3. 00:04
10/10 anonim válasza:
Egyik sem. Sedan régies, kombi zörög mint egy doboz. Csakis egyterű, vagy csapott ami modern és pasis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!