Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 Compact vélemény?

BMW E46 Compact vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy 2001-es E46 Compactom. Ezüst színű, elég szép állapotban van, semmi sérülése nincs, a fényezése is rendbe van egy-két tollhegynyi foltot kivéve ami csak közelről látszik. Jelenleg ilyen alufelni van rajta: [link]

Télen, amikor nem használom a hó miatt, tervezem, hogy kicsit felújítom. Azon gondolkozom, hogy a fényszóróját cserélem majd ki ilyenre: [link]

Ehhez a motorháztetőt is cserélnem kell majd, amit Faceliftre fogok majd. És a lökhárítót is, amit M-packetesre cserélek majd. Utána néztem, és lehetséges ez.

Azon gondolkozom, hogy belevágjak-e ebbe, vagy gyárilag is szép a Compact BMW, vagy a fent írtakkal javítsak rajta. Szerintetek, milyen a Compact E46-os? Inkább a belsejére költsek, vagy kívülről is sportosításra szorul?

2017. szept. 29. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem stimmel a terv, ugyanis a linkelt lámpa nem faceliftes, így nem fog vele stimmelni a motorháztető. Vagy mindent faceliftre cserélj, vagy mindent facelift előttire. Szerintem a facelift előtti jobban áll neki. Mondjuk igazán szép szerintem sehogy nem lesz.
2017. szept. 29. 22:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy nem szimpla fényszórót, mint gyárilag, hanem duplát, mint a képen, de természetesen facelifteset. Hát igen sajnos F32-es így sem lesz.
2017. szept. 29. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem. Amúgy az én szememben a facelift előtti E46 coupé az egyik legszebb BMW, bár a facelifttel sem sikerült elrontaniuk. A compacttal sajnos kiszúrtak egy kicsit.

Azt csak te tudod, hogy mennyire akarod ezt, megér-e neked ennyit. Magadnak csináld az autót, ne másoknak! Azért nincs értelme pénzt költeni, hogy másnak feleljen meg.

2017. szept. 29. 22:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Mielőtt megvettem, én is rondának láttam a Compactot. Bár egyszer olvastam ilyen autótesztes oldalon, hogy képen rondának tűnik, de valóságban nem. És szerintem tényleg igaz ez. Ha sportosabb lenne előről, mint pl egy coupe m-packetes akkor megérné nekem.
2017. szept. 29. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szép. Az E46 amúgy is a kedvenc BMW-m, és mivel alapból szeretem a hatchback-eket nekem kifejezettem tetszik a compact. Ami gondom van vele, az a letakart első fényszórók, nem értem miért kellett ezt. A sima E46 lámpáival gyönyörű lenne. Szerintem ez dobna rajta annyit, mint az összes többi együtt.

Az F32 tényleg gyönyörű. Munkahelyemen az egyik műszerésznek olyan van. Csorog is a nyálam érte.

2017. szept. 30. 00:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha a fényszórót cserélni akarom rajta, akkor a lökhárítót és a motorháztetőt, ja meg a lökhárító miatt az oldalsó sárvédőket is cserélni kell, hogy stimmeljen a fényszóró
2017. szept. 30. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt a kocsit reszelgetheted a végtelenségig. Amíg bele nem toldasz vagy 40 centit, addig egy ronda gnóm marad. Vettél volna egy cuopet, ha már erre buzulsz.
2017. szept. 30. 10:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Normális coupe-t normális áron szinte nem lehet találni. Én sem találtam.
2017. szept. 30. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
7# anyád pi@@@ja azt, ízlés kérdése nekem tetszik.
2019. dec. 24. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!