BMW E46 Compact vélemény?
Van egy 2001-es E46 Compactom. Ezüst színű, elég szép állapotban van, semmi sérülése nincs, a fényezése is rendbe van egy-két tollhegynyi foltot kivéve ami csak közelről látszik. Jelenleg ilyen alufelni van rajta: [link]
Télen, amikor nem használom a hó miatt, tervezem, hogy kicsit felújítom. Azon gondolkozom, hogy a fényszóróját cserélem majd ki ilyenre: [link]
Ehhez a motorháztetőt is cserélnem kell majd, amit Faceliftre fogok majd. És a lökhárítót is, amit M-packetesre cserélek majd. Utána néztem, és lehetséges ez.
Azon gondolkozom, hogy belevágjak-e ebbe, vagy gyárilag is szép a Compact BMW, vagy a fent írtakkal javítsak rajta. Szerintetek, milyen a Compact E46-os? Inkább a belsejére költsek, vagy kívülről is sportosításra szorul?
Ja, így már értem. Amúgy az én szememben a facelift előtti E46 coupé az egyik legszebb BMW, bár a facelifttel sem sikerült elrontaniuk. A compacttal sajnos kiszúrtak egy kicsit.
Azt csak te tudod, hogy mennyire akarod ezt, megér-e neked ennyit. Magadnak csináld az autót, ne másoknak! Azért nincs értelme pénzt költeni, hogy másnak feleljen meg.
Szerintem szép. Az E46 amúgy is a kedvenc BMW-m, és mivel alapból szeretem a hatchback-eket nekem kifejezettem tetszik a compact. Ami gondom van vele, az a letakart első fényszórók, nem értem miért kellett ezt. A sima E46 lámpáival gyönyörű lenne. Szerintem ez dobna rajta annyit, mint az összes többi együtt.
Az F32 tényleg gyönyörű. Munkahelyemen az egyik műszerésznek olyan van. Csorog is a nyálam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!