Golf 4 vagy volvo s40?
Mivel mindegyik van/volt:
Volvo:
Volvo karosszéria és beltér, jó vezetni nagyon kényelmes.
renault motor, váltó, féltengelyek (kerülni kell a lucas befecskendező rendszert, a többivel megbízható jó motor. a váltóból mindig folyik az olaj, ha nem akkor után kell tölteni :). a motorból szintén, de erre van megoldás: tömítőpasztával kell bekenni a tömítéseket)
mitsubishi carisma futómű (nem igazán bírja a jó magyar utakat... nekem kb 15-20000 km-enkét a szilentek felét cserélnem kellett, a Lemfördert is!!! Sok van benne.
--> alkatrészt minta alapján érdemes venni vagy sokszor kell visszacserélni (tapasztalat)
általában az első sárvédő és küszöb találkozásánál rohad.
Túl szűk a csomagtér ajtó nyílása!!!
Golf:
minden vw konszern :)
sokkal olcsóbb a fenntartása
Futómű jobban bírja a magyar utakat 18000 km után még minden szilent megfelelő állapotú
fapados nagyon a volvohoz képes, hiba van nekem már a facelites.
ott rohad ahol a volvo
motorja dinamikusabb a renaulthoz képest, fogyasztás kb hasonló
hátul kisebb a lábtér
Tapasztalatom alapján a Golf jobb választás.
Első jól összefoglalta, nekem Golf IV volt, 140.000 km alatt nem kellett a futóműhöz nyúlni, pedig 65%ban 17" felnivel jártam. Fillérekből fenntartható ma már, csak nagyon meg kell nézni, hogy mielőtt veszel, sok a lerúgott már.
Annyira fapados, amennyire fapados felszereltséget veszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!