Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 vagy volvo s40?

Golf 4 vagy volvo s40?

Figyelt kérdés
Mindketto 2002 körül lenne. Első autóm lenne. Mindkettőből 1.9 tdi-t néztem, a volvo formája jobban tetszik. Vèlemények ezekről az autókról?
2017. szept. 28. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Volvo
2017. szept. 28. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Mivel mindegyik van/volt:

Volvo:

Volvo karosszéria és beltér, jó vezetni nagyon kényelmes.

renault motor, váltó, féltengelyek (kerülni kell a lucas befecskendező rendszert, a többivel megbízható jó motor. a váltóból mindig folyik az olaj, ha nem akkor után kell tölteni :). a motorból szintén, de erre van megoldás: tömítőpasztával kell bekenni a tömítéseket)

mitsubishi carisma futómű (nem igazán bírja a jó magyar utakat... nekem kb 15-20000 km-enkét a szilentek felét cserélnem kellett, a Lemfördert is!!! Sok van benne.

--> alkatrészt minta alapján érdemes venni vagy sokszor kell visszacserélni (tapasztalat)

általában az első sárvédő és küszöb találkozásánál rohad.

Túl szűk a csomagtér ajtó nyílása!!!

Golf:

minden vw konszern :)

sokkal olcsóbb a fenntartása

Futómű jobban bírja a magyar utakat 18000 km után még minden szilent megfelelő állapotú

fapados nagyon a volvohoz képes, hiba van nekem már a facelites.

ott rohad ahol a volvo

motorja dinamikusabb a renaulthoz képest, fogyasztás kb hasonló

hátul kisebb a lábtér

Tapasztalatom alapján a Golf jobb választás.

2017. szept. 28. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Első jól összefoglalta, nekem Golf IV volt, 140.000 km alatt nem kellett a futóműhöz nyúlni, pedig 65%ban 17" felnivel jártam. Fillérekből fenntartható ma már, csak nagyon meg kell nézni, hogy mielőtt veszel, sok a lerúgott már.

Annyira fapados, amennyire fapados felszereltséget veszel

2017. szept. 29. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A fapadossagát csak az üles komforta értettem
2017. szept. 29. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
A volvóban szar a motor (ha a dizelt veszed),a golfban szar a komfort (ülés ergonómia, kezelhetőség...). 2002-es volvó talán jobb.
2017. okt. 9. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!