Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami módszer arra, hogy...

Van valami módszer arra, hogy rájöjjek, hogy valaki le-, és visszatekeri-e az autógumim szelepsapkáját?

Figyelt kérdés
Felmerült, hogy közterületen parkoló autóm gumiját valaki leengedi időnként. Gondolom, plomba nem létezik, de van valamilyen bevált módszer (nyilván gumisnál már jártam, nem talált semmit)?

2017. szept. 28. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szelepsapkára és a szelepre teszel valamilyen jelet (alkoholos filccel, vagy időjárásnak valamelyest ellenálló dologgal csíkot rajzolsz rá). Ha valaki babrál vele akkor a jelek nem ugyanott lesznek. Hacsak nem túl feltűnő és aki babrál vele rá nem jön erre.
2017. szept. 28. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én annak idején az Opel Astra G autómra vettem OPEL fém szelepsapkákat és fém szelepszoknyát. A feje hatszögletű volt, amit egy 9es kulccsal kellő erősséggel ráhúztam. Kézzel nem lehetett meglazítani, ehhez kulcs kellett mindenképp és kétlen, hogy az emberek villáskulccsal futkoznak. A lopás ellen kellett ezt a módszert alkalmaznom, de te is hasonló szituban vagy. Egy próbát megér!
2017. szept. 28. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
tegyel be egy apro papirfecnit a sapka ala, ha valaki leveszi tutti kiesik.
2017. szept. 28. 09:35
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:

Van olyan hogy valami trutyi/pici deformálódás miatt a peremnél elengedi a levegőt egy bizonyos helyzetben, de ha megmozdítod akkor nem.

Jártam így lemezfelninél és az első gumis nálam sem jött rá

2017. szept. 28. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem gyàri szelepsapka van a verdàn 6 lapfejű , de az oldalàn van egy imbusz csavar amit be tekersz erőssen akkor azt ha nem tudja , hogy hol van rajta akkor le nem szedi .

Nekem mind ugy van fel rakva hogy a logo kifél àll és bellül van a csavar azaz aki nem tudja az nem szedi le

2017. szept. 29. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Valami szarral kend be.
2017. szept. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!