Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért erőlteti a kormány...

Miért erőlteti a kormány ennyire az kocsikat? Mikor ha ezek terjednek el inkább, akkor csökken az üzemanyagból származó bevétel is. Nelem ezek az ajtók annyira ellenszenvesek.

Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Elektromos autókra gondolsz?

Ne aggódj,ha elterjednek lesz adó is rá rendesen.

2017. szept. 27. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Igenaz elektromosra,pont a lėnyeg kimaradt bocsi. :) Nem tudom.Lehet én vagyok ennyire korlátozott,de szerintem ha autó,akkir az legyen bezin,vagy dízel. Több tanulmány is alátámasztotta ,hogy nem az autók ,hanem az ipar szennyezi a környezetet leginkább.
2017. szept. 27. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elektromos autózás egy trend, amit megállítani nem lehet. A kormányoknak kötelessége ezt valamilyen módon felkarolni, támogatni. Én sem nagyon hiszek benne, de ez is fejlődni fog még sokat, csak nem máról holnapra ugrik meg. Az üzemanyagból kieső bevételt pótolja majd, nem lesz ingyen az áram sem.
2017. szept. 27. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a kormány nem erőlteti. Legalábbis én nem látom a nagy törekvést.
2017. szept. 27. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:
30% a vėtel árból. Töltőállomások,ahol ingyen töltheted, ingyen parkolás. Mi kell mėg? Adjon neked ingyen egyet,vagy a vėtelár 10%áėrt?.....
2017. szept. 27. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A fosszilis üzemanyagoknak lassan annyi. Le kell alapozni a jövőt, tehát támogatják, hogy terjedjenek. Azért, mert ha elterjedtek, ugyanazon a szinten leszünk vele, mint a mostani benzinekkel és dízelekkel ne aggódj, nem lesz ingyen parkolásuk, se semmi extra rá.

Ezekbe 20-30 év jövő van már és vége, az elektromosba meg ki tudja, 100-200? Persze, hogy erre épülnek rá.

A környezetszennyezés soha nem érdekelt senkit, csak kellett egy duma amit meg lehet oldani okosba és kész. Szerinted a téli szmogriadókor az autók kitiltása mennyit ér? Körülbelül a nullához konvergál... Ha csak elektromos autók lennének a fővárosban, ugyanúgy szmog lenne télen, mert fűteni nem lehet mással. Bár ki tudja, lehet addigra minden háztető napelemből fog készülni és klímával fűtenek majd, na akkor nem lesz szmog.

Mi ezt már nem éljük meg úgyhogy nem is nagyon érdekel...

2017. szept. 27. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Amint látható számban megjelennek az elektromos autók, a kormány meg fogja adóztatni valamilyen módon, legalábbis elveszi a kedvezményeket. A töltés nem lesz ingyen, ráadásul az egyre olcsóbban megtermelt áramot fogják drágán adni, ahogy nyugaton már most sem olcsóbb a fizetős töltőkön "tankolni" egy elektromos autót, mint egy átlagos fogyasztású belsőégésűt. Az elektromos autók töltése egyébként jótékony hatással lenne az erőművek kapacitás-kihasználására is, mert a megtermelt energiát lenne hova tenni, nem kellene mindenféle export problémákkal fogyasztani akkor, amikor a háztartások éppen nem akarnak annyit fogyasztani. Emellett a fejlődésnek nem lehet keresztbe tenni, a jövő előbb-utóbb úgyis az alternatív hajtású autóké lesz, akkor is, ha ez sokunknak fájdalmas.

Hogyha pedig ellenszenves egy ajtó, ne menj át rajta, keress másikat ;)

2017. szept. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!