Öregesnek tartjátok a Mercedest?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és most venném az első autómat, és kinéztem egy C-osztályos Mercedest, a W204-es modellt. Elég sok helyen olvasom, hogy öreges, ami nem esik nekem túl jól :D
Ti mit gondoltok?
2017. szept. 26. 23:02
1/9 anonim válasza:
hogy hülye vagy, hogy neked mások véleménye számít autóvásárlásnál...
2/9 anonim válasza:
A nagy, "kockamerci" szerintem is öreges és a "tróger" réteg kedvelt autója. A kicsi, sportos mercedeszek szerintem jól néznek ki.
3/9 anonim válasza:
Nem öreges, bár ez a típis tényleg nem a legfiatalosabb dizájn. Szerintem ne érdekeljen mások véleménye, a legtöbben ennél sokkal rosszabbal kezdik :)
4/9 anonim válasza:
Micsoda probléma, az elkényeztetett hülyegyerek nem tudja, melyik mercit vegye. El is morzsoltam egy könnycseppet.
5/9 anonim válasza:
Mármint anyuék vennék neked...
Egyébként a W204 már elég fiatalos szerintem, más kérdés, hogy hülyegyerekek, meg potenciazavaros menedzserek autója lett ez is.
6/9 D. Brasco válasza:
Mit gondolok?Azt hogy ez az egész amit itt vázoltál valami ritka szánalmas ......
7/9 anonim válasza:
"ami nem esik nekem túl jól"
micsoda szentimentalizmus...ja nem, inkább szánalom
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. szept. 27. 15:45
9/9 anonim válasza:
A C osztályos Mercik egyik sem öregesek. Az E-klassék kicsit túl elegánsak egy fiatalnak, de a C az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!