Az 5x112-es lyukkörrel rendelkező felni feltehető 5x114,3 lyukkörú autóra?
Figyelt kérdés
Több hirdetésbe láttam már, hogy elvileg igen...2017. szept. 26. 12:16
1/5 anonim 

válasza:

Kúpos csavarral igen, de közelsem biztonságos megoldás.
Én múltkor a 4x98-as felnit tettem fel 4x100-ra. Felment simán, meg is húztam a csavarokat, csak később vettem észre, hogy a csavarkúp egyik fele jobban szorul...
Nem hosszúéletű megoldás!
2/5 D. Brasco 

válasza:

Speciális mozgokupos csavarral / anyával feltehető......a sima mezei kerecsavarral nem........ami neked kell annak kb 500-600-700 forint darabja attól függően hogy milyen kell(hossz/menet stb)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azt elfelejtettem, mondani, hogy anyákkal kell ráhúzni a kerékagyra (onnan állnak ki a csavarok). És az a teljes sztori, hogy a régi autómról maradtak meg a téli gumik, az 5*112-esek és ezt szeretném feltenni az új kocsira.
2017. szept. 26. 12:41
4/5 D. Brasco 

válasza:

Ja hogy ugy...akkor szerintem ezzel az egésszel kar is kiserletezned mert ha mar az osztokör nem egyezik valószínűleg a tehermentesítő sem fog........az meg azért elég ciki lesz.....medt vagy fel sem tudod majd rakni a kereket vagy lötyögni fog mert még a csavar sem tudja majd rendesen fogni hiszen mozgokupos.....meg az mar regen rossz ha a csavar "tehermentesít"
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, sajnos valszeg így lenne, na sebaj, akkor jön egy rávaló szett :) Köszi mégegyszer!
2017. szept. 26. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!