Csonti car? Ismeri valaki? vegyek innen autot?
koszonom a valaszt
latom ertesz hozza
utolso kerlek elmondanad rola a velemenyed
ez kicsit mas mint a tobbi, de ez lenne nekem az igazi szerelem
8-as, ez elég "jó" motor, képes átugrani a vezérlés egy lejtőn parkolástól ha rossz sebességbe teszed.
Sok nepperrel az a baj, hogy szart árulnak, de megpróbálják megmagyarázni, hogy az jó. Nyilván a laikus kevesebbre értékel egy olyan autót amit a "mik a hibái?" kérdés után hosszas és őszinte hibalista követ. Ezzel szemben az elsunnyogott, behazudott állapot a vételkor nem hiba, vagy úgy is mondhatnánk hogy egy illúziót vesz a vásárló. Nem akarok a Csontinak reklámot, sosem vennék tőlük autót, de az őszinteség ebben a szakmában a leginkább becsülendő, mert ebből van a legkevesebb! Tehát ha kevés pénzed van, és tudod, hogy a hibátlan autó nem olcsó akkor menj hozzájuk. Vagy ahogyan előttem tanácsolták, próbálj magánszemélytől venni, esetleg ismerősi körből.
koszonom szepen a valaszt
egy utolso kerdes, igerem a legutolso
elektromos vagy benzin/elektromos autot erdemes venni?
erre nincs atirasi dij, nincs ado a loero utan, nincs uzemanyag dij, gyakorlatilag teljesen ingyenesen autokazom annyit amennyi csak jol esik
vagy rosszul gondolom?
tobb elektromos autot is latok, mi a kulonbseg koztuk?
ez a legolcsobb
ez az egyik legdragabb
es vannak ilyen Priusok is, azokban sok kilometer 2M korul
ez a bmw eleg csalogato
nagyon jo marka, nagyon jo minosegnek tunik
akar 300e km -t is tudnek vele menni anelkul, hogy arra koltenem kellene akarcsak 1 forintot is
parkolas is ingyenes
6 millio forint de lehet ez visszajon
Elég messzire elkalandoztál már az eredeti kérdéstől, ami végülis nem gond, csak a jelek szerint nem igen tud eldönteni, hogy mit is szeretnél.
Mire kellene neked az autó?
Elektromos autókkal Magyarországon legfeljebb városokban tudsz közlekedni, nincs kiépített feltöltő hálózat.
Azokkal a hibridekkel lehet távoli utazásokat tervezni, amelyeknél az elektromos motor csak kiegészítő energia forrás, a linkelt BMW is városi közlekedésre tervezett.
Autót nem nagyon lehet befektetési szándékkal keresni vásárolni, kivétel néhány ritka veterán darab, de az teljesen más lapra tartozik, az műtárgy, nem elsősorban közlekedési eszköz (az átlagos veterán autó viszi el a legtöbb pénzt, valóban nagyon különleges darab kell ahhoz, hogy felfelé mozduljon az ára).
Egy több millióért megvásárolt elektromos autó soha nem fogja visszatéríteni a bele fektetett pénzt, hiába nem kell adót, parkolási díjat fizetni.
Amortizálódik az is, mint a belső égésű motorokkal szerelt autók, és gyanítom eladni sem egyszerű, nálunk nincs piaca
nagyon sokat dolgozom itthonrol foleg ejszaka (idoeltolodas miatt ejjel)
mikor vegzem a munkaval reggel 3-4 korul teljesen kivagyok
ilyenkor beulok az autoba es autokazom a varosban ide oda, celtalanul
a vezetes ami feldob, amitol hazajovok 2-3 ora mulva es ugy erzem magam ismet hogy feldobodtam felfrissultem, pihentet, relaxal stb.
ami kevesbe dob fel, az hogy latom ezalatt a 2-3 ora alatt elment a negyed tankom (benzines autom van jelenleg)
varoson kivul soha nem hasznalom
a soha az annyit jelent, hogy az elmult hat evben amiota jogositvanyom van 60 km se tettem Budapesten kivul
amire hasznalnam ezen kivul az napkozben bemegyek a varosba, a belvarosba, amit most nem teszek mert a parkolas 500-600 forint orankent
igy jutottam az elektromos autokhoz, szerintem azok lennenek a nekem valok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!