Bmw M316-oshoz milyen vontatókötelet vegyek?
Figyelt kérdés
Hamarosan itt lesz megint egy Bmw tali, de megint tönkrement a motorja, de kasztnira már sok pénzt áldoztam, hogy fullosan nézzen ki.2017. szept. 18. 22:36
1/9 anonim 

válasza:

BMW M316 :D Ez feldobta az estém :D :D
2/9 anonim válasza:
1.6-os gépállatra? :D Szerintem a legvékonyabb kötél is elég, hidd el teljesen kompatibilis lesz... :D
Fullos 1.6-os BMW: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/9 anonim 

válasza:

Egy rongyot dugj a benzintankba, és gyújtsd meg. Jó lesz.
4/9 anonim 

válasza:

Ha rossz a motor hogy akarsz vontatni vele?
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem fel vannak már rakva a bojlerek, a motor nem megy és ki akarná vontatni a talira:)
6/9 anonim 

válasza:

Ha van autómentős ismerősöd, akkor fogjátok, és felgurítjátok egy trélerre. Három ember simán feltolja.
Amúgy a BMW találkozón milyen funkciót szánsz neki? Dísztárgy lesz, vagy kiállítási darab? :-)
Hasznos ötlet: Készíts hangfelvételt egy működő darab motorhangjáról, és helyezz el a motortérben egy titkos zenelejátszót, amit a gyújtáskapcsolóra rákötsz. Így nem kell magyarázkodni, hogy "izé... nem működik..." XD
7/9 A kérdező kommentje:
Én nem leszek mellette a találkozón, amúgy is M345 feliratot raktam rá.
2017. szept. 19. 13:57
8/9 anonim 

válasza:

Gyenge, én most hozattam Németből egy M360i-t, 1000 euróért, ez már valami.
9/9 anonim 

válasza:

A kedvencem. Autóbolondnak tartja magát a srác, találkozókra jár, közben meg fogalma sincs, hogy milyen típusú autója van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!