Ha nem jár a motor, de fel van kapcsolva a tompított fényszóró akkor, kb mennyi idő után merül le az aksi annyira, hogy nem lehet beindítani az autót?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 11:35
1/6 anonim válasza:
Ez függ az izzótól, az aksi állapotától, töltöttségétől
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, de kb mennyi ideig bírja, 10 perc okozhat gondot neki? Ha az aksi teljesen fel van töltődve.
2017. szept. 23. 12:10
3/6 anonim válasza:
Krvára nem mindegy hogy egy dízel 72AH-s akksival,vagy egy kis suzuki 35-össel...
A dízel beindul 4 óra után is,a suzut meg kinyitni sem bírod központival...
4/6 anonim válasza:
Mekkora akksi?
Enyémben 82 Ah-s van, 2-3 órát ki kell neki birnia.
Persze, ha nem rally-s 140/100-as izzó van benne. :-)
5/6 A kérdező kommentje:
50 Ah-s az aksi.
Akkor több mint egy órát képes világítani a tompított fényszóró aksiról. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után be tud még indulni az autó...
Én 10-15 percre gondoltam volna.
Köszi a válaszokat!
2017. szept. 23. 15:56
6/6 anonim válasza:
Nagyapámnak a Matizban pl a nagyon kicsi akku 20 perc alatt lemerült (gondolom nem volt fullra töltődve a sok rövid út miatt), a 2.5 TDI-ben pedig egész nap bömbölt a nagyzene, komoly hangrendszerrel, és beindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!