BMW X3 2004 3. 0d 204Le, vélemények?
Figyelt kérdés
Valakinek van esetleg jó, vagy rossz tapasztalata ezzel az autóval? Köszönöm szépen!2017. szept. 22. 14:03
1/2 anonim válasza:
Nem tehetek róla (és nem is így van) de én mindig arra gondolok ha meglátok egy X3-ast, hogy: "mi az nem tellett X5-re?". Ugyanakkor ha egy X5-öst látok meg arra gondolok hogy: "szegény megvette az X5-öt drága pénzért hogy ő legyen a legmenőbb aztán nemsokára kijött az X6..."
2/2 walk w1th mee válasza:
első,detto igyvagyok:D
incs 1 se,értelmetlen az X szeria szerintem,amikor 1-1 megyelőttem jön hogy beboritsam az árokba őket,terepre úgy sem mennek vele,uttartása nem rossz de úgy sem tudsz vele úgy kanyarodni mint 1 hasonlo évjaratu 5össel v 3assal.motor az okés bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!