Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha YZF R125 vagy Honda...

MarthaaV kérdése:

Yamaha YZF R125 vagy Honda CBR125?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy leteszem az A1-es jogosítványt, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a kettő közül (vagy ha tudtok jobbat náluk) melyik lenne alkalmasabb első motornak? Kifejezetten valami sportos kinézetűre gondoltam, de mégis kényelmesebb fazonra, amivel hosszabb túrákra is simán el lehet menni.

2017. szept. 19. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem YZF-R125 ösöm van.Tökéletesen megvagyok vele elégedve.Szerintem 125 4T ben a legjobb .(ismétlem,szerintem)Nyilván nem egy erőgép de 100as utazó megvan.Kétszemély max városon belül elvinni az csajokat fagyizóba,de messzebb tuti nem.Ha 4t-ben gondolkozol akkor csak ajánlom.Ha erősebb kell akkor meg ott a 2T aprilia rs 125.Yamahamba elég sok km ert raktam azert.Magyarországot nagyjából bejártam.Hááát a Mátrában azért elég vérszegény,de azért én imádom.Jövő tavasszal fogom eladni , viszont akkor mar CBR 600F-et tervezek beújítani.De ne feledd NE csak a motorra gondolj.Jó minőségű bukó( AGV,ARAI,SHOEI,HJC,LAZER,SCORPION,SHARK)És a ruha amit majd eldöntesz hogy cordura , bőr vagy csak külön protektorok.
2017. szept. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!