Akinek drága kocsija van és nincs garázsa, ti nem féltek éjjelre kinthagyni a kocsitokat az utcán?
Most cseréltem fűtött, esőérzékelős szélvédőt, nem is kicsit 48000-ért munkadíjjal együtt...
Egyébként igen, féltem, de ez van. Olyan helyen parkolok ahol nem jár ember, kamera van, és elég jó riasztóm is. Inkább a szintén ott parkoló többi autóstól féltem, az előző kocsimat meghúzták ott.
4
Biztos a szigeteltre gondolt, az 300.
Én az olcsóbb autómat is féltem. Ezért is lett családi házam udvarral, bár garázsom még nincs.
Nincs drága autóm.
Már 12 éves, 1-1,5M-t érhet már csak. Ennek ellenére soha egyetlen éjszakát sem töltött az utcán.
Ha kint hagynám egész éjszaka aludni se tudnék. Nem csak azért, mert betörik a szélvédőt (az enyémhez egy gyár szenzoros, hővédő bevonatos szélvédő 100.000Ft körül van), vagy megkarcolják, stb, hanem mert veri a jégeső, nappal tűzi a nap, szívja az UV, stb. Már csak emiatt sem lenne szívem kint "aszalni" az autómat.
Lehet önzőség, de pl céges autónál abszolút nem izgat. Simán kint hagyom.
De ha nem lenne garázsom, vagy legalább bérelni se tudnék valami teremgarázs helyet, szerintem autóm se lenne. Inkább járnék busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!