Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A volkswagen bora vagy a...

A volkswagen bora vagy a passat a megbízhatóbb típus?

Figyelt kérdés

2017. szept. 16. 16:22
 1/6 anonim válasza:
Mindkettoben megbizhatsz de akkor is tonkre fog menni.
2017. szept. 16. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Igaz,lehet a "melyik a jobb minőségű típus" kevésbé félreérthető:D
2017. szept. 16. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem passatom van , amiatt mert nagyobb sokkal a boránál egy 1.9Pdtdi 4monition kombi . Én imádom , de csak akkor jo a dizel meg a turbo benzines is , ha hosszú utat mész egyhuzamban a turbo miatt . Én napi oda é vissza is 40kn-t megyek egy igás ló elég sok cucc bele fér és még ha vonohorgos akkor elég nagy súlyt is tud húzni a motor ereje és az összekerék hajtás miatt . Trélerezni szoktam vele . 2 éve az enyém igazolt 230ezer km van benne jelenleg második gazdája vagyok .

Ha nem akarsz vele cuccolni akkor bora vagy golf 4 kombi is király vagy bora sedan , de ha sokat városban mész akkor csak is 1.6 , 1.8 szivo vagy 2.0 szivo benzinesben ajnálom .

1.4 gyenge a kaszni sulyához az 1.8T meg várost nem annyira szereti

2017. szept. 16. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Feltételezem a B5/B5.5 Passat-ot hasonlítanád a Bora-val. Ugyanaz a technika mindkettő (És a Golf IV is), csak a Passat nagyobb. Nekem személy szerint a Bora jobban tetszik, de ízlés kérdése csak.
2017. szept. 16. 20:22
 5/6 anonim válasza:
0%
mindkettő egy fos.
2017. szept. 17. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem rossz autó. A Bora hátsó lábtere kicsi, szóval ha kell a hely hátul is normál méretű embereknek, akkor hanyagolnám. A fenntartása viszont olcsóbb lesz. Pl. a futóműben nem sok közük van egymáshoz. A Passat első futóművére elég sokat el lehet költeni, ha elkopik, a Boráé viszont jóval egyszerűbb felépítésű. Alapvetően mindkettő jó autó A-B utazásokra, de borzasztó ingerszegény. Vezetni is olyan, mint ahogy kinéznek.
2017. szept. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!