Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo s80 jó választás?

Volvo s80 jó választás?

Figyelt kérdés

2006-tól gyártott modelleket nézegettem.

163 vagy 185 lóerős érdekel. Felesleges számomra nagyobb motor,talán még ez is soknak mondható.

Vagy jobb egy Audi a6 Bmw 5?

Szerintem a Volvo nem olyan szétfutott ,felszereltségben szerintem kielégítő számomra..

Többnyire lakott területen közlekedem..

esetleg melyik más volvot érdemes még megnézni?

2017. szept. 16. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a Volvo ők fektetnek a legtöbbet a biztonságtechnikába.
2017. szept. 16. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:

S80 a limuzinja volvónak, nagy autó. Mivel többnyire városban akarsz közlekedni, nézzed meg az S60-at, ami valamivel kisebb.

Jó autó, de prémium márka és így a fenntartása drága. 10+ éves autóknál meg már jönnek elő hibák, tehát fogsz rá költeni.

2017. szept. 16. 14:45
 3/4 anonim válasza:
10 eves hasznalt premium autot venni a legnagyobb hulyeseg. Ha ujat veszel akkor barmelyik jo, de ennyi evesen mar evente kifizetheted az auto arat szervizelesre.
2017. szept. 16. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennyi idősben egy a6 vagy 5er szinte biztos, hogy c....nyautó, tehát gondolom mondani sem kell mennyire volt karbantartva, szervizelve, stb.

Tehát egyértelmű a Volvo, esetleg még a Lexus GS-t nézd meg.

2017. okt. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!