A német prémiumautókat miért tartják "belső sáv tisztogatónak"?
Figyelt kérdés
Nem egyszer hallottam már ezt a kifejezést.
Mit jelent ez?
Gondolom, autópályáról van szó.
Szerintem szó sincsen tisztogatásról, csupán kulturáltságról és udvariasságról.
Ugyanis, ha a belsőben haladunk és mögöttünk jön valaki, akkor illik előre engedni, hadd menjen.
Én akár a Méganeval akár a Land Cruiserrel vagyok,beengednek.
De, én is beengedem azt, aki menni akar.Miért ne?Miért kellene szívatni?
2017. szept. 14. 20:10
1/14 anonim válasza:
Ez most akkor nem kérdés, hanem egy vitát akarsz indítani.
2/14 anonim válasza:
Soha sem hallottam ezt a kifejezést. Ezen autók sofőrjei szoktak sietni, gyorsan hajtani, a többi meg, aki nem akar büntetést (függetlenül attól, mit vezet) lehúzódik a szélső sávba előzés után, ami egyébként kötelező is, hogy a "tisztogató" tovább mehessen 150-nel. Ezen nincs mit csodálkozni.
3/14 anonim válasza:
Mivé lesz már ez a világ, ha egy LC-s ilyen idióta kérdést tesz fel ide unalmában...
4/14 anonim válasza:
Szerintem autópályán személyautóval a megengedett legnagyobb sebesség 130 km/h. Akár pl.: Smart-ról, akár BMW X7-ről beszélünk. És itt kezdődik a gond, hogy a német prémiumautósok némelyike máshogyan gondolják - tisztelet a kivételnek!
5/14 anonim válasza:
Sosem hallottam ezt a kifejezést.
Egy google-keresés is csak a te kérdésedet dobta fel, szóval fogalmam sincs honnan szedted ezt.
6/14 Beviz Elek válasza:
De te nem vagy rendőr, tehát tarts balra hogy a német prémiumautós (és más aki akar) mehessen.
8/14 anonim válasza:
A német prémiumautós úgyis jobbról előz, ezért tartson balra, hogy ne a leállósávban kelljen neki. :)
9/14 Beviz Elek válasza:
Megszokás, Angliában lakom :D
10/14 anonim válasza:
Hülyeséget beszélsz kérdező. Amúgy jellemzően ezek az autók sokkal erősebbek az átlagnál, és na, azért tudnak mindig a belsőben menni. De ez nem jelenti azt, hogy nem előzhetsz bármilyen más járművel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!