Milyen első tanulómotort válasszak?
Choppereknél nem tudom hogy mekkora a halálozási ráta, így fogalmam sincs hogy mekkorát lehetne venni hisz azok nem egy erőgépek, míg egy sporttúra 600ccm 100Le-vel nagyon jó tapasztalat gyűjtésre, annál alább nem vennék tanuló motort ha most kezdeném el.
Robogó itt felejtős ha nagy motor a cél, mert az a lényeg hogy a váltás, testsúly áthelyezés gyakorlása a cél, bár choppernél nem igen látok olyat aki kanyarnál testhelyzetet vált.
Én valamilyen A2-es kategóriás motort ajánlanék. Azok bőven elég erősek minden életszerű helyzetre, de még nem sodornak bajba.
Jogsi után menjél vezetéstechnikai tréningre (bár szerintem ne hondához)
Esetleg gondolkodtál már azon, hogy mennyit szánsz a vásárlásra?
Mennyit szánsz\tudsz áldozni havonta a fenntartására?
Van bevált szerelőd, és ő mit javít szivesen? Ha nincs van-e a közelben szervíz?
Tudom, hogy ezek nem tűnnek fontosnak első gondolatra, de könnyen találhatod magad olyan helyzetben, hogy egy olcsó motort nem tudsz megjavíttatni, mert nincs rá pénzed, vagy épp az csak csak volna, de nincs akire rábízható.
Aki minden motort vállal - hogy mindd ugyanolyan azt jó messzire kerüld el. A komolyabb műhelyek szakik, csak néhány márkát vállalnak szivesen és okkal.
Egyszer olvastam egy hasznos tanácsot: Ha nincs bevált hely\szerelő japán motorral érdemes kezdeni. Mikor már megvannak a bevált szakik, lehet gondolkodni európai modellben.
Remélem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!