Milyen olcsó autót ajánlotok egy kezdő középiskolás lánynak?
Nemsokára végez hugom a jogosítvánnyal, és meg szeretném lepni. A keretem rá átírással és egyéb felmerülő költségekkel együtt 800-900 ezer. Tudom nem sok, de egy kezdő autóhoz elég lehet. Nem kell hogy túl gyors legyen, sokkal inkább biztonságos és könnyű lehyen vezetni. Nagyon max 1.6-os motorral.
Nem ismerem az autókat, sajátomat is ismerőstől vettem. Ezért kell segítség. Milyeneket nézzek amik ennyi pénzért vállalhatóak és nem veszélyesek?
min 3 csillagos törésteszt, min 4 légzsák
[link] a make&selectedModel=0&includeFullSafetyPackage=true&includeStandardSafetyPackage=true&selectedModelName=All&selectedProtocols=26061,24370,1472,5910,5931,-1,14999&selectedClasses=1202,1199,1201,1196,1205,1203,1198,1179,1197,1204,1180&allClasses=true&allProtocols=true&allDriverAssistanceTechnologies=false&selectedDriverAssistanceTechnologies=
vw benzin motorok nem túl jók. viszont a renault és ford benzinmotorja eléggé megbizhatóak
"min 3 csillagos törésteszt, min 4 légzsák "
Ez most sok vagy kevés???
ezek megfelelnek a feltételeimnek:
Focus MK1 4 csillag, ambiente és trend 2 lufi, ghia 4 lufi
Megane I. 4 csillag 2 lufi
Megane II. 5 csillag, elöl-oldal-függöny lufi
astra g 4 csillag, 2 lufi
corsa b 2 csillag
az utolsó kettő nem felel meg ez kimaradt,
Attól hogy fiatal csajnak ajánlunk kocsikat, nem feltétlenül a legkisebbekre kell gondolni...
ez egyéni igényeken múlik, meg hogy milyen forma jön be neki.
Ismerek olyan nőt akinek kifejezetten a Nagy kombik tetszenek, az is van neki, nincs gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!