Mennyire lesz kemény a lengéscsillapító 40mm-es ültetésnél?
Mitől lenne keményebb a lengéscsillapító?
Ugyanolyan lesz.
Nem egészen vagy tisztában a fogalmakkal. Ha rugót veszel a lengéscsillapító semmit se fog változni. Ha szettet akkor cseréled a lengéscsillapítót és a rugót is.
Egyébként 40 mm ültetésnél még akár bent is maradhat a gyári lengéscsillapító, bár egyértelműen célszerűbb komplett futóművet venni.
Az meg, hogy milyen kemény lesz az attól is függ, hogy milyen rugót veszel. Egy JOM, FK pattógós sz*r lesz, egy TA már tűrhető, de mondjuk az AP,KV stb szettek az igazán jók, de ezeket nem is kapod meg 20-30.000ért.
Ja és a forgalmiba el ne felejtsd beíratni.
Én H&R 35mm-es rugókat vettem, gyári lengéscsillapítók vannak benn, és nekem tetszik. Rossz úton nem lesz olyan kényelmes, de nincs olyan sportfutómű, ami szeretné a gödrös utakat. Kárpótol viszont a durva úttartás, ami eddig annyira nem volt.
Mivel a H&R annyira nem olcsó mulatság, így most csak rugókat vettem. Ha szétmennek a lengéscsillapítók, akkor meg jönnek az új Koni-k. Szeretem mindenből a legjobbat venni, semmin sem spórolok. Persze van aki elpattog ide-oda a TA-val is.
Ha a H&R drága neked, akkor a Vogtland-ot ajánlom, annál lejjebb nem adnám.
Állítható futóműben viszont egész jó az FK is, több autóban is próbáltam, szerintem a legkényelmesebb az olcsóbb kategóriában. Én ezt a rendőrök miatt nem vállaltam be, a beíratás meg többe kerül, mint a komplett futómű, szóval hanyagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!