Mit tennétek, ha ti lennétek ennyire döntés képtelenek?
Kocsit akarok,sok kritériumom van,itt az a baj,hogy ezek nem tudnak egyezni. Többnyire lakott területen belül autózom, városban,de nem Budapesti forgalomú. Nekem a sedanok tetszenek,mint pl az 5-ös Bmw (e60) vagy Audi a6(c6) ezeknek van formája,viszont nem tudom mit kezdjek 200+ lóerővel városban. Ezek nagyon nem lennének takarékosak és ez túlzottkiadás lenne.
Szóba került az e90-3-as is,kisebb 163 lóerő pont jó, viszont ezt sem ajánlják drágának tartják. Az audi a4(b7) viszont csak kombiban tetszik a b8 meg mindenszempontból drágább,mert még is csak az a4-nek az a legújabb modelljei közé tartozik.
Szóba került még a Bmw 1 és Audi a3 .. mind a 2-nél ott a 140 lóerő körüli verzió,ami ideális lenne városi használatra,de ilyenkor arra gondolok,hogy egy nagyobb modell felszereltebb.
Vezettem Audia8-at és Mercedes Cls-t ..a Cls jobban tetszett formában kisebb az a8-nál, jobb volt vezetni. Amikor ezeket vezettem nem érdekelt,hogy milyen autó van alattam,mivel nem érintett engem a fenntartása..
Lakott területű használatra melyik modellt választanátok? Hogyan döntsek?
Először gondold végig melyiket tudod fenntartani, illetve nem probléma-e neked a nagy autóval közlekedés. Ha ez megvan, hallgattál az eszedre.
Utána jöhet, amit a szíved diktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!