Golf 4 mennyi ideig használható még?
Kicsit biztosan fogsz rajta, mert addig is kell szervizelned, esetleg meghúzod itt-ott, de így sem vészes. Alapból sem durva az ára, 200 ezer ft körül biztosan el tudsz adni egy szépet, de többért is. Nem tudom milyenek Angliában a viszonyok, de itthon a Golf IV még 400 körül jár ha szépet akarsz. Egyébként használható, jó autó a Golf IV, ha karban van tartva elmegy a világ végéig is, hacsak nem GTI vagy R32, de akkor gondolom nem akarnád lecserélni, meg nem is ennyi lett volna az ára.
Mondok neked valamit: a 2010-es 1-es BMW-vel nem fogsz jobban járni, sőt. Az nem volt a legjobb konstrukció, drágább az alkatrész is (sokkal-sokkal), kevesebben is értenek hozzá... akkor már valami mást választanék. :)
Köszi! Nem, GTA/R32 csak egy sima 1.6-os benzines. Most lesz rajta olajcsere és szűrők cseréje, decemberben pedig műszaki. Mondom itt ez kimondottan a drágább árkategória. Egy autómata, nagyon megkímélt lett volna 800 fontért (240.000 ft).
Azért szeretnék 1-es BMW-t mert nagyon tetszik, és ahhoz képest nem drága (3 havi fizetés). Gondoltam egy 15 éves kocsi után beujítok egy fiatalabbra, komolyabbra, ezért a 2010 környéki évjárat, de persze ha beleférne a keretbe, 2-3 évvel újabbat vennék. Ha kimondottan úgy keresek, hogy teljesen tiszta legyen a műszakija, és ne legyen a kocsin semmilyen "ajánlott javítás", akkor se lehet jót kifogni? A golfot is úgy vettem, és bejött.
Nézd, nyugaton teljesen másak az árak. De itthon én az enyémet másfél hónapja 900.000-ért adtam el (igaz dízel), de nyugodt szívvel mondhatom, hogy még 2 évig költségmentesen üzemeltethető lett volna, aztán meg kellett volna csináltatni a szokásos jobb oldali A oszlop rohadást, meg az emelési pontokat lekezelni és ugyanúgy lehet tovább használni.
Ha az előélete rendben, karban volt tartva akkor nyugodtan lehet használni még pár évig
Jujj, nagyon durva 14 éves autóval járni...
Amúgy ha újabb autót veszel, annak biztos sokkal nagyobb az értékvesztése, mint ennek. Ha a Golfot 0 fontért adod el, akkor is kevesebbet buksz rajta, mint egy néhány éves drága Golfon például, ami egy év alatt többezer fontot is veszithet az árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!