Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kell a rallyhoz?

Mi kell a rallyhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék a jövőben rallypilóta lenni és evvel kapcsolatban lennének kérdéseim.

-Lehetek e egyszerre pilóta és csapatvezető is?

-Milyen öltözék kell hozzá?

-Ha 14vagyok és már tudok vezetni motorozni (mindkettő manuális) és gokartban eddig akivel versenyeztem mindenkit leköröztem ezen kívül gyakran vezetek szimulátorral ami egész jól megy valós beállítások mellett akkor lehet e esélyem jövőben jó helyezéseket elérni?

-Milyen autót érdemes átalakítani vagy venni?

-Kell e műhely és milyen felszereltséggel?

-Hogy lehet szponzorokat szerezni?

A válaszokat előre is kószönöm!

2017. szept. 10. 20:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ a gokart engem is elgondolkodtatott mert Miskolcon van hell gokart racing minden évben és lehet hogy oda kellene elmenni először.Örülök hogy valaki olyan írt aki nem csak kötekedni akart hanem tudja hogy miről van szó és jártas is a témában.
2017. szept. 18. 20:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Tesóka figyelj már...

Szavaidból ítélve nem lehetsz több 14-nél.

Miért nem az iskolán jár az eszed?

Miért kell olyan dolgokon agyalni aminek te is tudod hogy semmi realitása?

Agyalj inkább azon hogy miből szerzed meg a betevőt more

2017. szept. 19. 06:09
 23/23 A kérdező kommentje:
egy elég jó gimnáziumba sikerült felvételiznem és később egyetemre is szeretnék menni gépészmérnöki szakra
2017. szept. 19. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!